Kinesiologi: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Fordi jeg kan
Tags: Hoar Mobilredigering Mobilwebredigering
m Gendannelse til seneste version ved Dysp, fjerner ændringer fra 213.83.135.153 (diskussion | bidrag)
Linje 1:
'''Kinesiologi''' (af [[græsk (sprog)|græsk]]: ''kinein'' 'bevæge', og ''-logi'') er en [[alternativ behandling]]smetode, der bygger på en antagelse om, at en svækkelse af et [[organ]] ledsages af en svækket [[muskel]].
=Wikipedia er noget lort!!!!
 
Manden med lorteposen her
Ved at undersøge musklerne og deres styrke finder kinesiologien det muligt at afdække om [[patient]]en har psykiske eller fysiske ubalancer og blokeringer. Typisk sker undersøgelsen ved at behandleren foretager et let tryk på patientens udstrakte [[arm]]. Behandlerens opgave er at bidrage til at skabe balance i strukturel, kemisk og psykisk forstand – vedkommende kan ikke behandle [[symptom]]erne som sådan, men søger ved at teste og afbalancere livsenergien at undersøtte patientens selvhelbredselsesprocesser.
 
Metoden er udviklet indenfor [[USA|amerikansk]] [[kiropraktik]] i [[1960'erne]] og forstår sig selv som en kombination af østlig filosofi vedrørende menneskekroppens energisystemer og den vestlige verdens viden om [[fysiologi]] og [[anatomi]]. Kinesiologiens fader regnes for at være George Goodheart.
 
== Eksterne henvisninger ==
* [http://www.vifab.dk/alternativ+behandling/kinesiologi Videns- og Forskningscenter for Alterantiv Behandling: Kinesiologi]
 
{{Pseudovidstub|dato=Uge 14, 2014}}
 
[[Kategori:Alternativ behandling]]
[[Kategori:Pseudovidenskab]]