Binær option: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Under 'Kritik' feltet hævdede opslaget tidligere, at Skat ser handel med binære optioner på linie med handel med aktier. Det er ikke tilfældet, hvorfor jeg har rettet tekst med henvisning til Skats hjemmeside.
m refname, kursiverfer citat
Linje 15:
I Europa er Cypern det første EU-land der har klassificeret handel med binære optioner som et finansielt instrument og indført reguleringer på området. Denne regulering er foretaget af Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC).
 
I Danmark har [[SKAT]]<ref name=skat>[http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oID=2135561 skat.dk]</ref> via et bindende svar bekræftet, at gevinster og tab på binære optioner er omfattet af Kursgevinstlovens §29 stk 1 og tab/gevinst skal indgå i kapitalindkomsten.
 
== Kritik ==
Linje 24:
I Danmark anskues handel med binære optioner ind til videre på niveau med investering i værdipapirer.
 
Om binære optioner skriver Skat: ''"Binære optioner er et rimeligt nyt påfund. Det har intet reelt med optioner at gøre, og jeg ville nærmere kvalificere det som spil, ala casinospil."''<ref http://www.name=skat.dk /SKAT.aspx?oID=2135561>
 
{{kilde mangler|dato=21.02.2016}}
 
 
== Referencer ==
{{kilder|dato=august 2015}}
{{reflist}}
* [http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oID=2135561 Bindende svar fra SKAT, 8. januar 2014]
 
 
* [http://www.forbes.com/sites/investor/2010/07/27/dont-gamble-on-binary-options/ Don't Gamble On Binary Options] Pape, Gordon (27 July 2010)