Djämes Braun: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
For reklamerende
Linje 1:
Duoen Djämes Braun består af de to barndomsvenner Kent ”[[Kenno]]””Kenno” Pedersen og Lasse ”[[Pilfinger]]””Pilfinger” Kramhøft. De to har lavet musik sammen i over 15 år, men det var da de i 2012 tilmeldte sig [[KarriereKanonen]] på P3, at navnet ”Djämes Braun” blev fastlagt.
 
Netop KarriereKanonen gik hen og blev en vigtig faktor i Djämes Brauns karriere, for de endte med at vinde konkurrencen med bl.a. nummeret ”Duft Af Ba-Cone”, som gik hen og blev årets forårs- og sommerhit og fik en platincertificering.
Linje 7:
2013 blev ligeledes et hektisk Djämes Braun-år, hvor de udgav deres anden EP ”Farlig Tiger”, som ligesom forrige EP indeholdt det ene hit efter det andet – blandt andet singlen ”Kvinder Og Kanoner” feat. Barbara Moleko som gik platin kort tid efter.
 
2014 startede for Djämes Braun med nomineringer til både [[Zulu Awards]] og [[Danish DeeJay Awards]] og fortsatte med et utal af optrædener hen over sommeren; bl.a. til [[Grøn Koncert]] hvor de på hele touren optrådte med [[P3 Lågsus]] og sideløbende sammen med [[Kato (DJ)|KATO]] på hans sommertourné. I alt blev det for Djämes Braun i 2014 til over 150 gigs fordelt på landets klubber og spillesteder!
 
I 2014 udgav duoen også singlen ”Fugle”, som blev årets største hit. Foruden næsten 10 millioner streams lå nummeret hele 5 måneder i Top 20 på iTunes og gik platin kun halvanden måned efter udgivelsesdatoen.
 
Heller ikke 2015 blev et stille år for Kenno og Pilfinger. Deres album ”Modgift” kom på gaden, og foruden nomineringer til [[Danish Music Awards]] og [[MTV Europe Music Awards|MTV Europe Music]] Awards var duoen nomineret intet mindre end 5 gange til Danish DeeJay Awards, hvor de også vandt DK-Prisen.
 
Singlerne ”Inficeret” og ”Lytter Ikk’ Til Dem” ramte også i 2015 landet og både sommeren og efteråret blev for Djämes Brauns vedkommende brugt på at spille til deres egen sommer- og efterårstourné.
 
På de 3 år Djämes Braun har eksisteret, er det blevet til over 15 millioner views på [[YouTube]], godt 25 millioner streams på Spotify og 1 år i Top 10 på hitlisterne. Alle duoens singler er enten gået guld eller platin - selv nummeret ”Traktor”, som ikke blev udgivet som en single, har fået en guldcertificering.
 
{{Infoboks musiker