Diskussion:Big Brother Danmark: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Nyt afsnit: →‎Kvalitet
Linje 2:
 
Hvorfor bliver det ved, hvorfor bliver den sandkasse ikke brugt, råd og vejledning ikke fulgt? [[Bruger:TherasTaneel|TherasTaneel]] ([[Brugerdiskussion:TherasTaneel|diskussion]]) 21. jan 2015, 20:54 (CET)
 
== Kvalitet ==
 
Det virker noget underligt, at denne artikel har så udførlige beskrivelser af de enkelte sæsoner samtidig med, at de enkelte sæsoner hver især har egne artikler. Ikke mindst fordi disse enkeltartikler i det store og hele kun gentager det, der står i de tilsvarende afsnit i denne her artikel. Jeg vil foreslå, at disse afsnit skæres ned til et minimum.
 
Desuden vil jeg gerne fremhæve, at en anonym bruger i går indsatte seertal for de enkelte sæsoner her samt rettede dem i sæsonartiklerne. Groft sagt blev seertallene cirka fordoblet helt uden kildeangivelser. Jeg har ført rettelserne tilbage på sæsonerne, men gør opmærksom på, at seertallene i denne artikel er de "forhøjede". Jeg nøjes indtil videre med at markere mangel på kilder her (som jeg også har gjort på enkeltsæsonerne med de lavere tal - det er jo ikke til at vide, hvilket af tallene er det rigtige, om nogen af dem). --[[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] ([[Brugerdiskussion:Amjaabc|diskussion]]) 14. mar 2016, 10:26 (CET)
Tilbage til siden »Big Brother Danmark«.