Boy George: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 152.115.95.90 (diskussion | bidrag)
Linje 18:
I løbet af de næste otte måneder skete der rigtigt meget i Georges liv. En af hans venner døde af en [[overdosis]] i hans hjem, han fik en "[[kold tyrker]]", og han indspillede hvad der skulle blive hans mest succesfulde solosingle og -album.
 
Året var [[1987]]. George udsendte hanssin første solosingle, en coverversion af [[Ken Booth]]s [[1970'erne|1970'er]] klassiker ''Everything I own'', og til alles overraskelse strøg singlen direkte ind som nummer et på den engelske hitliste.
 
Siden 1987 har det været småt med Boy Georges placeringer på hitlisterne rundt omkring i Europa, men han er dog stadigvæk en meget aktiv kunstner, og har i de efterfølgende år udgivet flere soloalbums og haft en genforeningsperiode med Culture Club.
Linje 32:
 
I dag er George mest kendt som en af verdens største DJ's, sin outrerede makeup, sit job som fotograf og selvfølgelig også som modedesigner for mærket [[B-RUDE]], som han har startet med støtte fra designeren og nære ven Mike Nicholls. Desuden havde han sit eget "record-label" More Protien, som har eksisteret siden 1990'erne, hvor bl.a den nære veninde og rapper [[M.C. Kinky]] havde kontrakt. I dag har han sit eget label "VG records" sammen med ven og DJ manager Mark Vedo som også selv er DJ.
Boy George udgav i 2013 albummet "This Is What I Do" på eget selskab VG record og fik rigtig gode anmeldelser. Bl.a. Blev det kaldt årets comeback i England. Han har spillet udsolgte koncerter både i England, Europa og USA i efteråret 2013 og foråret 2014 med hanssit 9 mandsmand store band.
 
Boy George arbejder i disse dage på et nyt album sammen med Culture Club.