Martin Glaz Serup: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
hovsa
Opdateret informationer.
Linje 1:
[[Fil:Martin Glaz Serup.jpg|thumb|Martin Glaz Serup læser op på litteraturfestivallen "[[Vild med Ord]]", 2010, [[Århus]].]]
'''Martin Glaz Serup''' (født [[1978]] i [[København]]) er en [[danmark|dansk]] [[digter]], [[børnebog]]sforfatter og, [[redaktør]] og kritiker. Han er [[kandidatgrad|cand.mag.]] i Moderne Kultur, [[Ph.d.|Ph.d]]. i Litteraturvidenskab og desudenModerne uddannetKultur fra [[Forfatterskolen]]Københavns [[2004]].Universitet Framed 2010afhandlingen ph.d-stipendiat''Kulturel erindring Institutog forkonceptuel Kunst-vidnesbyrdlitteratur''. ogDesuden Kulturvidenskabuddannet fra Københavns[[Forfatterskolen]] Universitet[[2004]]. Modtog i 2012 Statens Kunstfonds Treårige Arbejdsstipendium.
 
Serup har været redaktør af litteratur[[tidsskrift]]et ''[[Apparatur]]'', som han var med til at grundlægge, desuden redaktionssekretær på lyriktidsskriftet ''[[Hvedekorn]]'' (2005-2007) og redaktør af [[internetportal]]en [[Litlive]] (2003-2008), som han grundlagde sammen med [[Pablo Henrik Llambías]]. Medgrundlægger og bidragsyder til den litterære fællesblog ''[[Promenaden]]'' <ref>[http://prmndn.dk/ Promenaden]</ref> (2011-). DebuteredeSerup ihar [[1998]]en medaf digtede iældste, ''Hvedekorn''stadig ogfungerende harlitteraturblogs sideni publiceretSkandinavien i- en[http://kornkammer.blogspot.dk/ langKornkammer] række tidsskrifter.(2005-)
 
Debuterede i 1996 med en novelle i antologien ''Det Ukendte''[[1998|1]]<nowiki/>og i[[1998|998]] med digte i ''Hvedekorn'' og har siden publiceret i en lang række internationale tidsskrifter.
Har undervist fast i Skrivekunst på Syddansk Universitet og på Forfatterskolen for Børnelitteratur under Aarhus Universitet, og desuden været tilknyttet som underviser på Forfatterskolen, Københavns Universitet, FGK Esbjerg, FGK Holstebro og en række højskoler, særligt [[Grundtvigs Højskole]] og [[Vallekilde Højskole]].
 
Har undervist fast i Skrivekunst på Syddansk Universitet og, på Forfatterskolen for Børnelitteratur under Aarhus Universitet og på Litteraturvidenskab på Københavns Universitet, og har desuden været tilknyttet som underviser på Forfatterskolen, Københavns Universitet, FGK Esbjerg, FGK Holstebro og en række højskoler, særligt [[Grundtvigs Højskole]] og [[Vallekilde Højskole]].
 
== Priser ==