Content deleted Content added
Linje 141:
:::::: Henvisningen til engelsk Wikipedia er i øvrigt temmelig mærkelig, da artiklen på helt normal vis for artikler på Wikipedia allerede har en sådan henvisning på den normale plads for sproghenvisninger i venstre margin. Der er henvisninger til artiklerne om samme emne på Wikipediaerne på arabisk, baskisk, bulgarsk, engelsk, esperanto, finsk, fransk, japansk, kasakhisk, norsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovensk, spansk, tamilsk og ungarnsk. Mvh. [[Bruger:Dipsacus fullonum|Kartebolle]] ([[Brugerdiskussion:Dipsacus fullonum|diskussion]]) 2. sep 2016, 11:21 (CEST)
:::::::Taget til efterretning! Skulle netop til at påpege, at når jeg peger med musen på fx. det lille 1-tal eller 2-tal etc., så popper der en lille tekst op, hvor der står: Carstensen, side et eller andet. Når jeg så klikker på tallet, kommer jeg ned i Referencer, hvor der står det samme, og så er man jo lige vidt. Men jeg kan se, det nu er rettet. Fint nok! I øvrigt synes jeg, afsnittene Litteratur og Referencer burde slås sammen til et afsnit, så det fremgår krystalklart, at det er den samme Jens Carstensen, der refereres til begge steder!--[[Bruger:PerHenrikChristiansen|PerHenrikChristiansen]] ([[Brugerdiskussion:PerHenrikChristiansen|diskussion]]) 2. sep 2016, 12:54 (CEST)
:::::::::Ser nu, at problemet med de gentagne sidehenvisninger vist alligevel ikke er løst... Why not?--[[Bruger:PerHenrikChristiansen|PerHenrikChristiansen]] ([[Brugerdiskussion:PerHenrikChristiansen|diskussion]]) 2. sep 2016, 13:01 (CEST)