Content deleted Content added
OTRS
Linje 198:
Helt seriøst? Det er virkelig lamt, haha. Jeg blev jo promptet til at redigere siderne netop på grund af et blogindlæg fra Samlino???? Det kan godt være du synes du gør wikipedia en tjeneste Knud, men prøv engang at kig lidt mere nuanceret på verden. Den virker ret sort/hvid :) {{skrev|VictorToftdal}}
:At linke til blogs er ikke at gøre wikipedia en tjeneste, samme gælder reklamerende sider når artiklen ikke specifikt omhandler reklamen eller bloggen, så tangerer det nærmere hærværk at indsætte dem. Mvh. [[Bruger:Vrenak|Vrenak]] ([[Brugerdiskussion:Vrenak|diskussion]]) 8. sep 2016, 19:34 (CEST)
 
Vrenak, jeg forstår ikke hvad du blander dig for, haha. Det virker umiddelbart som om i er nogle forholdsvis magtliderlige personer der elsker når i kan få lov til at bestemme lidt. Begynd dog til rollespil eller et eller andet hvor i kan leve jer lidt ind i rollen som dem der bestemmer i hele verdenen. Hærværk på Wikipedia? Jeg tror ikke helt du forstod meningen i min besked til knud. Måske skulle du læse den en gang til :)
 
== Samlino.dk ==