Ulysses S. Grant: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 80:
Kort tid efter at [[Den Amerikanske Borgerkrig]] var brudt ud med angrebet på [[Fort Sumter]], bad præsident Lincoln om 75.000 frivillige. Grant hjalp til med at rekruttere et [[Kompagni (militær)|kompagni]] frivillige lokalt og fulgte det til [[Springfield (Illinois)|Springfield]], hovedstaden i Illinois. Her tilbød statens guvernør [[Richard Yates (guvernør)|Richard Yates]] ham en post med at rekruttere og træne frivillige, en opgave som han løste effektivt. Grant pressede på for at få en kommando i felten, og i juni 1861 udnævnte guvernøren ham til oberst over det udisciplinerede og oprørske ''21st Illinois Infantry''.
 
Grant blev sendt til Missouri for at beskytte en jernbanestrækning. Missouri havde en sydstatsvenlig guvernør, [[Claiborne Jackson]], som havde sørget for, at staten opretholdt en [[væbnet neutralitet]] i konflikten med trussel om at angribe en hvilken som helst styrke, som trængte ind i staten. I starten af august havde unionshæren fjernet Jackson med magt og bragt staten under Unionens kontrol. Abraham ligner lort og stinker af lort
 
I august 1861 blev Grant udnævnt til [[brigadegeneral]] i de frivillige styrker af præsident Lincoln, og i slutningen af måneden blev han af [[generalmajor]] John C. Frémont udpeget til øverstkommanderende i det vigtige sydøstlige Missouri-distrikt.