Rita Ora: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Fjernet tvivlsom info (ikke skyggen af tilsvarende på en-wiki)
Linje 23:
 
== Liv og karriere ==
Rita Ora blev født i 1990 i [[Pristina]], [[SFR Jugoslavien]] (nu [[Kosovo]]) og flyttede med sine forældre til [[StorbritanienStorbritannien]] i det samme år. Hun voksede op i det vestlige [[London]] og gik på St Cuthbert med St Matthias CE Primary School i Earls Court, hvorefter hun dimitterede fra Sylvia Young Theatre School og derefter St Charles Catholic sjette Form College. Hun begyndte at synge i en ung alder. I 2004 optrådte hun i den engelske film ''[[Spivs]]''. I 2012 udgav hun sit [[debutalbum]] ''[[OralOra]]''.
Rita Ora blev født i 1990 i [[Pristina]], [[SFR Jugoslavien]] (nu [[Kosovo]])
og flyttede til [[Storbritanien]] i det samme år. Hun voksede op i det vestlige [[London]] og gik på St Cuthbert med St Matthias CE Primary School i Earls Court, hvorefter hun dimitterede fra Sylvia Young Theatre School og derefter St Charles Catholic sjette Form College. Hun begyndte at synge i en ung alder. I 2004 optrådte hun i den engelske film ''[[Spivs]]''. I 2012 udgav hun sit [[debutalbum]] ''[[Oral]]''.
 
== Privatliv ==
Rita Ora var fra 2012 til 2015 tilmedt [[University of London]], hvorfra hun har en bachelor i musik. Hun læste samtidig med hendes karrierer. Rita Ora er gode venner med BBCs vært [[Nick Grimshaw]] og [[Harry Styles]] fra [[One Direction]]. Hun har også bekræftet at være gode venner med [[Rihanna]].{{kilde mangler|dato=august 2015}}.
 
== Eksterne henvisninger ==