Diskverden: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Bot: Datomærk skabeloner
No edit summary
Linje 16:
Desuden har Terry Pratchett sammen med Ian Stewart og Jack Cohen udgivet foreløbig 3 populærvidenskabelige værker: "The Science of Discworld". Den første handler om vores univers' skabelse (med venlig bistand fra troldmændene på "Unseen University") og livets udvikling på jorden. Den næste handler om mennesket, "pan narrans", den fortællende abe, om myter og bevidsthed. Den sidste, "Darwins Watch", handler om evolution og har drøje hug til kreationismen og "intelligent design".
 
Pratchett har (udgivet på dansk) desuden skrevet "''Tæppefolket"'' ("eng. ''The carpetCarpet people"People''), "''Gnomernes flugt'' I-III (eng. ''The Colour of Magic'') og ''Johnny Maxwwell ''-trilogien. Heraf findes de første på dansk: "''Johnny og de døde"'' og "Johnny og bomben"-"''Only youYou canCan saveSave Mankind"'' er desværrealdrig ikkeudgivet oversatpå dansk.
 
Pratchett har siden 1983 skrevet 37 romaner i ''Diskverden''-serien, og [[Borgens Forlag]] er begyndt at udgive danske oversættelser. Foreløbig findes: