Bamsehospitalet: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Indsat billede
sat reference på
Linje 1:
[[Fil:Bamsehospitalet.jpg|thumb|Bamsehospitalet på besøg i en børnehave]]
Bamsehospitalet er en aktivitet under IMCC og er drevet af studerende i Århus, København, Odense, Aalborg og Esbjerg. Formålet med projektet er, at forbedre børns forhold til sundhedsvæsnet. Dette sker ved at besøge daginstitutioner, bibliotek<refbiblioteker group="http://bamsehospitaletog offentlige rum, hvor der afholdes et bamsehospital.com">http://bamsehospitalet Hvilket er en simulation af et hospital, hvor barnet har sin bamse med som patient. Gennem legen bliver barnet præsenteret for forskellige redskaber og personer i sundhedsvæsnet, bla. CT-scannere, læge-sekrætere, gips, stetoskoper osv.com</ref>
 
er og offentlige rum, hvor der afholdes et bamsehospital. Hvilket er en simulation af et hospital, hvor barnet har sin bamse med som patient. Gennem legen bliver barnet præsenteret for forskellige redskaber og personer i sundhedsvæsnet, bla. CT-scannere, læge-sekrætere, gips, stetoskoper osv.
 
Som en del af bamsehospitalet er Projekt Sundkrop, hvor sundhedsfaglige studerende underviser indskolingselever i sundhed og sundhedsvæsnet.
<references group="http://bamsehospitalet.com" />