Freuds personlighedsmodel: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Fjerner version 8802561 af 46.9.102.119 (diskussion) Dansk Wikipedia skal ikke fyldes op med spekulation på norsk
Linje 15:
 
Udover en psykologisk og psykoanalytisk forståelse af jeg'et bruges begrebet i en fagfilosofisk kontekst. Her har jeg'et traditionelt betegnet den kerne i forhold til hvilke, al bevidsthed centrerer sig. F.eks. [[Immanuel Kant]]s begreb om det [[transcendentale jeg]], eller [[Edmund Husserl]]s forståelser af jeg'et som bevidsthedspol eller [[selv-nærvær]]. Der findes desuden filosofiske teorier om bevidsthed, der hævder, at jeget ikke er centralt i alle former for bevidsthedsakter. I fagsproget kaldes en sådan en [[ikke-egologisk]] bevidsthedsteori.
 
Egoet,
 
jeget meget og selvet men ordet jeg er i 3 og deles i 4 som jeg forstår første andre og tredje jeg.rette og gale vei. Tredje jeg eier ikke ordet hat å har forståelsen for alle forståelser å snakker seg ned for å forklare andre . Andre jeg rette vei som kan bli tredje. Men andre jeg rette vei har ord som hater men gjør aldri no galt. Hvilket tredje jeg gjør seg til andre jeg rette vei, uten ordet hat fordi den er den tredje. Tredje jeg er ikke første jeg uansett. Kan ha vært før den blei andre jeg gale vei før den kom te andre jeg i det rette. Andre jeg rette vei å før den nådde tredje. Første jeg er gale vei det er de som går borte i jeget selvopptatte.
 
Andre jeg feile vei er med første å gjør gale ting sammen med andre. Men kan ha tankene om at de gjør d for første jeg sin del for andre jeg betyr sammen rette å feile vei. Selvet varige opplevelser av egen identitet, selvet prøver komme i overenstemmelse me eget selv bilde. Også driv kraften te menneske. Har du problemer med selvet ordet meg selv kan d skyldes et urealistisk selvbilde enten for optimistisk eller pessimistisk syn på egen verdi og muligheter. Ego fungerer i henhold te virkelighets prinsippet, dvs vil prøve behage identitetens realistiske måter som vil være te nytte på lang sikt istedefor føre smerte. Inkluderer defensive,perseptuelle, interlektuelle kognetive og utøvende fungsjoner. Bevisste forhold ligger i ego, fordet om ikke alle driftene flowene i egoet er bevisst, egoet skiller hva som er virkelig. Hjelper oss organisere tanker å vårt syn på verden rundt oss. Super egos mål er perfeksjon. Består av at organiserte delen av personlighets strukturen i bunn og grunn men ikke helt bevisstløs. For vi er bevisst på feile handlinger å. Som inkluderer hver enkelts ego idealer. Hvordan man ser seg.. Super egoet bestrir seg på handle på en sosial forsvarlig måte. Mens identiteten detet bare ønsker selvtilfredstillelse med engang. Super ego styrer våre følelser av rett og galt og skyldfølelse. Hjelper oss me å passe inn i samfunnet ved å handle på en sosial forsvarlig akseptable måter. Over jeget er den moralske siden, som forteller om man har gjort gode ting eller feile. Som ser alt ovenfra og ned å ser frem og tebake i tankegreiner som ikke er nødvendig tenke seg ut på da for du ser begge sider under deg altså tredje jeg. Vårt syn på verden rundt å stiller spørsmål ved impulse handlinger. Høyere jeget og å super egoet er våres syn på verden. Hvor normene og samvittigheten ligger å tilpasser seg gjennom tiden. Hukommelsen er også viktig den forteller oss om vi har gjort no bra eller dårlig. Jeget varetar styrende og regulerene funksjoner. Jeget dekker over logikken og fornuften. Hver enkelts utvikling er inviduel. Splitta oss i mellom. Man kan ha ett under utvikla jeg. Da er d vanskelig holde seg tebake når d gjelder lyster og behov. Å kan ha vansker sette grenser for seg selv og handlinger og hakke samme realitetssans som mange andre mennesker. Feil forstå. Istedefor å forklare et problem bli sur eller aggresiv. Identiteten urinstinktet som styres av lyst prinsippet der ligger drifter behov aggresjonsdriften. Identiteten er d ubeviste, kan ligge i fortid og kan kaste seg ut i ikke så gode ting. Jeget betegner hvilken sted bevisstheten befinnerseg.
 
Lyd er vibrasjoner atomer viberer å og the membrane, Som jeg ser det er det parraelt univers sammen satt som ett me oss vi er flere steder på engang i ett bilde. Vi reiser i tid i det indre og vidre fra bilde te bilde. De som loker frem og tebake eller borte må opp i seg selv te et høyere jeg av bevissthet. Jeget meget og selvet.
 
Vi er tid og rom
 
Det evige nået og fargerike sorte er sammen satt som ett. Har du noen gang prøvd speile verden på en parraell linje
 
Drømmer og virkelighet er et multihologram innpenetrert av sin egen refleksjon
 
Alt er så splitta og sammen satt, viste du at elektroner er bølger men når man ser på de er de partikler er som de vet man ser. Er de ikke rart de oppfører seg sånn? Interference De går inn og ut av eksistense som molekyler også gjør. Fotoner også går ut og inn av eksistense. Vi vil alltid være til og me etter vi er død, vi erer å værer heletiden å er en værelse med er. Vi er del av univers en del av alt og alt er oss under alt ligger vi, alle er ett vi oss og ett jeg. Jeg vi oss er alle sammen, sammen. Vi må utbygge forståelsen av forstå og verden trenger bli ett med seg selv. Verden er så syk, så en film om isis er så trist de dreper seg selv.
 
Vi må ekspandere tenkte jeg men skjønner ikke hvorfor jeg tenkte på det ække no vits konkludere på.. Det ekspander pgr materie og hadde det vært mer hadde det roa ned stoppa hvilket d ikke gjør pgr mørk energi
 
Vi går i mellom bilder
 
Bilde te bilde
 
Sted til sted de som går rundt borte i jeget sitter fast i tid. Trur u man lever i framtid pgr angst? Fortid pgr deprisjon? Å nået når u er ett med deg selv. Men er nå tid i baktid og. Så du vil vel alltid være i nå. Trur du du vil alltid ligge der som en boble i tid?
 
Underliggende av av?
 
Eller trur du det bare forsvinner som er?
 
Reiser i bilder i speil
 
Foton er i kvantemekanikken ett kvant (laveste del av energien) av elektromagnetisk stråling. Det er dermed en partikkel med flere egenskaper. Fotonet skrives med bokstaven y. Fotoner er en av de første kvantepartikkel som både har bølge og partikkel egenskaper. Kvant er minste enheten av energi som finnes. Energien te elektromagnetisk stråling (bølger)kan også beskrives på diskrete kvant og energi. Har strålingen frekvensen v, vil et sånt lyskvant ha energien e=hv. Fotonet er e = pc. Spinn s =1. Impuls skrives med bokstaven p.
 
Lys har egenskaper som de var partikler med bestemt energi og impuls. Elektromagnetisk stråling er veldig høy energi. (Bølger) partikler er bølger atomer er bølger. Atomer er kjemiske stoffer og kan ikke deles i mindre elementer via kjemiske egenskaper. Molekyler bygges opp av atomer. Molekyler er minste enhetene av et stoff kan deles i. Molekyl består av minst to atomer. Molekyler fins også i form av makromolekyler som feskp dna. Atomer deler ett eller flere parr av elektroner i konvelante bindinger.(elektron bindinger) er bindinger mellom atomer som bygget på oktettreglen. Hvor alle atomer ønsker 8elektroner i ytterste skal. I ett atom er kjernen protoner og nøytroner omgitt av elektroner i en elektrokonfigurasjon. Elektronet er en partikkel og kan være bølger. Elektroner i bevegelse utgir elektrisk strøm som er en type energi. Ett proton er en partikkel i en atom kjerne og er posetivt ladd. Antall protoner i kjernen bestemmer atom nr å derfor gjennom hvilke grunnstoff det gjelder (molekyler). et nøytron er et subatomær hadron partikkel me symbolet n. Uten elektrisk ladning og med en masse som er større enn protonet. Elektronet er en materiebølge. Med materiebølger forstår man i dag en bølge som oppfyller schrødinger ligningen og beskriver hvordan kvantemekanisk partikkel beveger seg og vekselvirker med omgivelsene. Den materie vi normalt sett observerer består av atomer. Som gruperes i kjemiske forbindelser. Materiens atomer består av mindre partikler (elementærpartikler) materie har masse. Masse og energi er ekvivalente gjennom formel e =mc i aen e er energi m er masse c i aen for lysets hastighet i kvadrat. Masse betyr materie
 
Univers inn univers ut
 
Hva mener du om regresjon? Jeg satt med en vennine å å spørte hu om hu trudde på gud? Trur du på gud? Så sa hu hu trudde sola hadde en gud å d var gud som har skapt alt så babla jeg om at alt blei skapt av seg selv. Så babla hu litt om dype sitvasjoner som har skjedd plutselig så jeg titalls av skiftende annsikter i annsiktet hennes så sleit litt følge med. Hadde ikke hallisasjoner rundt i rommet som jeg pleier ha når jeg hallisjonerer. Men tante snakka om regresjon å d var kanskje d jeg hadde sett. Vetke om jeg trur på gjenfødelse gjør du det? Trur vi kan være flere plasser påengang i bilder. Men så tenkte jeg på reise i jeget hvor vi reiser i nettopp d bilder å funderer på om regresjon er noe jeg skulle prøvd men vetke om jeg trur på om man har levd tidligere liv jeg trur kanskje vi lever flere plasser i det multihologrammet som er. Å har tenkt mye på starten av alt om d er en primordial parrallell linje med univers å ett parrallell univers satt sammen og splitta i speil. Og det toucher når vi ikke ser og ikke toucher når vi ser. Som om d skulle fungert som elektroner fungerer å om det har vært en eksplosjon fra den primordiale parrallelle linja. Det evige nået som er tid hvor tanker fortid nåtid ikke fungerer som separerte sekvenser men heller et multihologram innpenetrert av sin egen refleksjon. Spiraliserer ikke opp eller ned høyre eller venstre ell fram eller bak bare ut og inn å om d spiraliserer for alltid fra exterende friksjon som en eksplosjon fra den peimodiale parrallelle linja. Hvor tiden existerer samtidig som to tornadoer forma som ett timeglass som spiraliserer fra motsatte retninger. Men man ska være i nået har jeg forstått av tid for i vak tid ligger deprisjoner å framtid ligger angst å i nået er det fred med seg selv seg selvet. Så har tenk på det med egoet og selvet å skjønner vi alle er splitta i jeg å noen loker borte i jeget som er jeget feile vei å de må finne seg selv, seg selvet men du har også rom å det er det jeg prater om om det er parrallellt for vi er flere steder på engang i ett bilde å reiser fra bilde te vilde fra plass te plass i det indre. Så tenker på d å se for seg i jeget å bilder generellt å andre plasser og existensen så funderer på om jeg ska finne noen som driver me regresjon du vet ikke om noen som driver me det du? Jeg tenker så på drømmer og virkelighet sammensatt som ett som alt er ett fra før.
 
Tenk om d oppfører seg som elektroner at d er bølger når vi ikke ser å partikler når vi ser er som de veit man ser å vil vise noe aent
 
At d er interference og ikke interferance
 
Å fant ut at lyd er vibrasjoner å at atomer vibrerer å sortehull samler informasjon alt kommer av seg selv. Seg selvet så er d selvet som har skapt alt?
 
Vi er alle en del av av alt sammen. Siden vi er en del av alt vil d da si en del av alt er bevist. Vil d da si siden jeg ser vi er splitta i mennesker å dyr å alle er splitta i jeget te forskjellige personer hver oss i mellom å siden vi er en del av oss å oss er en del av univers vil det si en del av univers er bevisst på seg selv? Fordet om vi er splitta i jeg. Som er selvet
 
Tenk om den primodiale parrallelle linja blir ført inn i seg selv med interference. Å at den friksjon som big bang blei skapt
 
Tenk om alt for å nå et høyere jeg oss alle sammen som er selvet å slutte gå rundt selvet i de boblene som er
 
Tenk om vi alle deler for å lære forstå å forståelsen av alt å må dele alt sammen så vi kan finne oss selv
 
Men er du ett høyere jeg har du finni selvet å skjønner andre er ett aent deg oss og jeg meg og vi. Men jeget er å splitta i rette og gale vei å selvet ække gale veien for det er at man loker borte i jeget så du har egoet å selvet som er splitta men sammensatt.
 
Hu som var her er også schizofren. Og han andre Vennen min som også er schizofren mener han er den eneste som har vært i himmelen å møtt reptiler. Ikke at jeg trur siden hu fikk skiftende annsikt at d er reptiler men jeg blir fasinert av hendelsen. Å at tante trur d kan ha no me regresjon å gjøre å siden jeg er så fasinert over parrallelle steder så blir jeg enda mer fasinert. Jeg trukke på himmelen men jeg trur på et aent sted jeg væit når vi dauer så mister vi er å bare værer med alt. Men han schizofrene mener han har evig liv men da sa jeg at han må dø som alleandre for man mister sin kropp siden han sa han aldri dør å da babla han om at etter man dør så havner man i dimensjon å blir født på nytt som jeg ikke kan si no på for jeg hakke opplevd d som jeg kan huske isåfall om d hadde vært mulig i det heletatt. Å at han sier han har vært i himmelen som jeg som er meg ikke har tru på men jeg trur på utavkroppen opplevelse å d kanskje er sånn han har følt seg et aent sted som får meg te å tenke på utavkroppen opplevelser å drømmen jeg hadde hvor jeg reiste i bilder fra sted te sted å fikk valg dra ut av kroppen men gjorde ikke d for kunne ikke dra fra nikki å d vakke sikkert jeg kom back. Å jeg begynner lure litt på om alle som trur på gud egentlig er vrangforestillte å trur d er et vesen som har skapt alt. Ska d lsm være ett vesen som har skapt alt sammen? Jeg kan bare ikke skjønne det jeg skjønner d kommer av seg selv seg selvet tenker jeg rart?
 
Vi er bare en del av alt sammen. En del av av
 
Å tiden vil alltid existere for all tid
 
Ska selvet være gud da? jeg tror ikke det
 
Jeg trukke på ondskap jeg trur på det er feil forstå. Ska satan lsm fins å så er verden ganske syk i trua.
 
Trur bare på selvet er selvet jeg d er det jeg væit.
 
Jeg tror vi er ett alt sammen
 
Ska d lsm fins ett helvete? Jeg trukke det
 
Må bli at folk er i ett helvete på fordi folk ikke klare fatte at andre er ett aent dem.
 
Etter døden er d at vi bare værer i ett
 
Nå er vi ere være du fortelle
 
Når jeg var syk hadde jeg ett pyramide spill av forstå forstå og forstå
 
Forståelsen i hodet
 
Men vi mennesker er jo vesner vi og vi er jo en skapning.. Soo selvet er vel et vesen sammen me egoet som er oss
 
Jeget meget og selvet sammensatt og noen er egoet. Egoet er første jeg.
 
Når d kommer te alt vi er en del av av speil d er vi alt sammen egentlig
 
forståelsen er at vi er ett
 
tibillioner planeter er d i univers har de kommet fram te vet du. Selvet må ligge lenger opp og inn i oss selv som univers
 
Det er mange selv, men selvet med forståelsen på forståelse er ett tredje jeg. Tredje jeg er ikke første jeg eller andre jeg feile vei. Men er ett andre og ett tredje riktig veien.
 
== Filosofisk plagiat? ==