Skabelondiskussion:Uencyklopædisk: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎Link til hvad Wikipedia ikke er: Fint med simple skabeloner som svar. Idé til arkivering kommer andet sted.
→‎Forslag om opdeling mellem dem der skal bevares og slettes: Svar vedr. diskussionssider og er denne sag lukket?
Linje 18:
: Det virker også til at dette er lavet. Korrekt? /[[Bruger:PatrikN|Patrik Näsfors]] ([[Brugerdiskussion:PatrikN|diskussion]]) 6. jan 2017, 01:18 (CET)
::Vil du nu gå langs alle diskussionssider og skrive om de er gennemgået? Forbedre hellere artikler eller sådan noget. Det her er ikke nødvendigt. <font style="font-family:tahoma">Med venlig hilsen,&nbsp;<span style="background:green">&nbsp;[[Bruger:Rodejong|<font style="color:white">'''Rodejong'''</font>]]&nbsp;</span>&nbsp;[[Brugerdiskussion:Rodejong|💬]]&nbsp;[[:Special:Emailuser/Rodejong|✉️]]&nbsp;<span> 6. jan 2017, 01:21 (CET)
:::Nej, men ligesom med projektskabeloner, så "forstyrrer" gamle diskussioner lige så meget, hvilket vist også er nævnt i forbindelse med de diskussioner. Grunden til jeg kom ind på denne diskussionsside, var netop fordi jeg var i gang med at arbejde med artikler og fandt en mulig fejl i denne skabelon. Og da diskussionssiden var blå, kiggede jeg ind for at se om der stod noget i relation til fejlen og når der ingen svar var, var jeg "nødt" til at forholde mig til dem. Det gjorde jeg i hvert fald.
:::Hvis denne sag er lukket, så markere den gerne som udført eller hvilken status den nu har. Så vil jeg skrive om den egentlige sag, som I så gerne må se på {{smiley}} /[[Bruger:PatrikN|Patrik Näsfors]] ([[Brugerdiskussion:PatrikN|diskussion]]) 6. jan 2017, 01:33 (CET)
 
== Diskussion på Landsbybrønden ==
Tilbage til siden »Uencyklopædisk«.