Bubber: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
ting
Linje 41:
|bodilpriser =
}}
'''Bubber'''carsten (født '''Niels Christian Meyer''' den [[11. december]] [[1964]] i [[Hellerup]]) er en [[Danmark|dansk]] [[tv-vært]].
 
I offentligheden har han aldrig været kendt som andet end "Bubber." Han er en af Danmarks mest kendte tv-værter og er bedst kendt for børneprogrammerne ''Bubbers Badekar'' og ''[[Snurre Snups Søndagsklub]]'' samt rækken af dokumentarprogrammer ''[[Danmark ifølge Bubber]]'' og ''Bubber og B.S.'' med [[B.S. Christiansen]].
 
== Tv-karriere ==
Bubbercarsten startede sin karriere efter en kort overgang som stik-i-rend-dreng og eller trækker dreng til søs ved [[Nordisk Film]]. Efter i en tid at have lavet sit første tv-show ''[[Bubbers Badekar]]'' på [[Kanal 2]]'s morgenprogram ''Morgenflimmer'', tog han i [[1990]] programmet med sig til [[TV 2]], hvor det blev vist lørdag eftermiddag "sytten-nul-dut." Programmet var ikke tildelt de bedste økonomiske midler, men Bubber formåede som på Kanal 2 at gøre programmet til en succes for både børn og voksne, ved at vise tegninger fra børnene og tegnefilm på fjernsynet i badekarret, mens han også havde børn igennem på telefonen, til at finde Holger og synge en sang for rock-blomsten.
 
Senere blev han vært på børneshowet ''[[Snurre Snups Søndagsklub]]'' ([[1994]]–[[2005]]), der blev vist hver søndag morgen og formiddag på TV 2. Dette program var en blanding af gæster i studiet, musik, tegnefilm og meget mere. Under dette forløb var Bubber også vært på børne- og ungdomsprogrammet ''Det er dit valg'', der blev sendt under [[folketingsvalg]]ene [[1997]] og [[2001]]. Efter ''Snurre Snups Søndagsklub'' har Bubber blandt andet været vært for børneprogrammerne ''Tjekpoint Teddy'' ([[2006]]–[[2007]]) og ''Børnenes Restaurant'' (2007).