Diskussion:Rune Eltard-Sørensen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 10:
Hej PerV. Er du sød at forklare, hvad du mener, der er galt med min udgave af artiklen om [[Rune Eltard-Sørensen]]? Mvh. --'''Anthony Blunt''' ([[Brugerdiskussion:Anthony_Blunt|Brugerdiskussion]] • [[Speciel:Bidrag/Anthony_Blunt|Brugerbidrag]]) 6. feb 2017, 13:00 (CET)
:{{ping|Anthony_Blunt}} Din redigering er {{vis|POV}}. Du er uden tvivl ude i et politisk ærende i beskrivelsen af Rune Eltard-Sørensen. Der er allerede taget stilling til (i ovenstående slette diskussion), at Rune Eltard-Sørensens aktivitet behandles i artiklen [[Malingangrebet på Christiansborg]], hvis artiklen derfor skal genetableres, må det være på grundlag af senere aktiviteter. Det har du netop ''ikke'' koncentreret dig om. Og principielt en betegnelse som ''"Rune Eltard-Sørensen (født 1980) er <u>voldsmand</u>, journalist, debattør og politisk aktivist."'' mener jeg overhovedet ikke er dækkende men netop POV. Jeg ruller din redigering tilbage og indsætter et slette forslag, hvorefter du kan argumentere for at artiklen har encyklopædisk værdi, og skal have et selvstændigt opslag på da wiki. Og iøvrigt argumentere for dine POV redigeringer! [[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] ([[Brugerdiskussion:PerV|diskussion]]) 6. feb 2017, 13:22 (CET)
::Det er ganske enkelt usandt, hvad du skriver. [[Wikipedia:Forvent,_at_andre_er_i_god_tro]] og [[Wikipedia:Ingen_personlige_angreb]]? Åbenbart ikke, da du jo overtræder begge 2! Vær sød at sætte dig ind i disse politiker. Det var ikke mig, der genoprettede artiklen, og jeg er for så vidt enig i sletningen/sammenskrivnigen. Så måske du skal tjekke historikken, før du kommer med infame beskyldninger. Det er jo velkendt, at du er en rødwikipedianer, der er berygtet for at forsøge at skjule, når kriminelle begår mord med mere. Tænk bare på dine desperate forsøg på at redde Omar El-Hussein fra at blive kaldt terrorist. Når Rune Eltard-Sørensen er i [[Kategori:Voldsdømte fra Danmark]] og fortsat ikke tager afstand fra sin vold, så synes jeg voldsmand er en komplet NPOV betegnelse. Jeg mener ikke, at han er notabel, men hvis han skal have sin egen artikel, så skal den være objektiv. En domstol besluttede, at han havde begået vold. Du mener så, at det er NPOV at kalde det for en happening! Ufatteligt! Skam dig! --'''Anthony Blunt''' ([[Brugerdiskussion:Anthony_Blunt|Brugerdiskussion]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Anthony_Blunt|Brugerbidrag]]) 6. feb 2017, 13:38 (CET)
Tilbage til siden »Rune Eltard-Sørensen«.