Caitlyn Jenner: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ndsm (diskussion | bidrag)
No edit summary
Ndsm (diskussion | bidrag)
Linje 40:
Jenner blev nummer tre i tikamp ved den amerikanske udtagelseskonkurrence til de olympiske lege i 1972 og sluttede på en tiendeplads ved Sommer-OL blev afholdt i [[München]], [[Tyskland]] 1972. Jenners succes fik Jenner til at hellige sig en intens træning, samtidig med at Jenner solgte forsikringer i fritiden. I en tid før professionalisme var tilladt i atletik, var denne form for træning uhørt. I denne periode tilbragte Jenner otte timer om dagen på San Jose City College.
 
Ved OL i [[Montreal]], [[Canada]] i 1976 vandt Jenner guldmedalje i tikamp og satte verdensrekord på 8.616 point. Verdensrekorden blev slået afmed kun 4 point vedaf [[Daley Thompson]] i 1980.
 
Som vinder af den olympiske tikamp, blev Jenner en nationalhelt. Jenner var fra 1976 modtager af ''James E. Sullivan Award'' som den øverste amatøratlet i [[USA]]. Jenner var også [[Associated Press]] ''Male Athlete of the Year'' i 1976, og i 1986 blev Jenner optaget i den ''olympiske Hall of Fame'', og i 1994 i Bay Area Sports Hall of Fame og Connecticut Sports Hall of Fame, og i 1980 i USA National Track og felt Hall of Fame, og i 2010 blev Jenner optaget i San Jose Sports Hall of Fame.