Wikipedia:Sletningsforslag/LOBPA: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Kommentar
Foreningens antal ansatte, som er eksternt bekræftet til at være over 1000. Dertil konstatering at artiklen henviser til en række eksterne omtaler fra tredjepart.
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 1:
Artiklen om [[LOBPA]] mistænker jeg er selvbiografi. Brugeren fjerner adskillige skabeloner, herunder {{vis|copyvio}}. Min vurdering af artiklen er, at den er for uencyklopædisk, og skal laves helt om. Hvad er jeres vurdering om artiklen? Skal den slettes, laves om, eller skal den bare blive som den er? Det er op til jer. Med venlig hilsen <span style="border-radius:7px; 0px 2px 2px; background:#804000">&nbsp;&nbsp;[[User:Doofenschmirtz|<font style="color:#FFFFFF">'''Doofenschmirtz'''</font>]]&nbsp;&nbsp;</span> ([[Brugerdiskussion:Doofenschmirtz|Diskussion]]) 20. jun 2017, 10:35 (CEST).
*{{Kommentar}} - Det bør nævnes, at den pågældende IP-bruger, siden jeg satte {{vis|copyvio}} på, har ændret en del på artiklen, så den derved vist nok ikke længere overtræder copyright. Vi bør vel diskutere, om artiklen har en berettigelse, for den er jo fortsat noget uencyklopædisk i stilen, og er emnet egentlig notabelt? Jeg vil også gerne nævne, at samme anonyme bruger har skrevet [[Borgerstyret Personlig Assistance]]; måske kan de to artikler kombineres? --[[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] ([[Brugerdiskussion:Amjaabc|diskussion]]) 20. jun 2017, 17:47 (CEST)
 
Artiklen henviser til en række tredjeparts omtaler fra regionale og nationale medier. Samtidig har foreningen - jf. virksomhedsregistret proff over 1000 ansatte. https://www.proff.dk/firma/lobpa/taastrup/personaleadministration/13580489-1/
 
Det taler vel for at organisationen har interesse for en bredere kreds og lever op til wikipedias kriterier