Renée Toft Simonsen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Patchfinder (diskussion | bidrag)
m Robot: Kosmetiske ændringer
Linje 8:
Derpå var hun i mange år fotomodel med udgangspunkt i [[New York City|New York]], inden hun drog hjem til Århus og gav sig til at studere psykologi. Hun blev [[cand.psych]] i [[2002]] og blev tilbudt et forskningsstipendium, men gik i stedet i gang med en forfatterkarriere. Hun har skrevet en børnebogsserie om pigen Karla startende med ''Karlas kabale'' fra [[2003]]. For denne bog modtog hun [[Bog- og Papirbranchens børnebogspris]]. Bogen er også [[Karlas kabale (film)|filmatiseret]] i [[2007]]. I samme serie udgav hun "Karla og Katrine" i 2004, "Karlas Svære Valg" i 2005, "Karla og Jonas" i 2006 og sidst i 2010 udkom "Karlas superstjerne."
 
Siden har hun skrevet flere børnebøger og senere også bøger for voksne. I oktober 2009 blev Renée medstifter og direktør på delebarn.dk, som er et website for fraskilte forældre<ref>[http://delebarn.dk delebarn.dk]</ref>.
Renée Toft Simonsen er gift med sangeren [[Thomas Helmig]]. Parret har boet sammen siden [[1997]] og blev gift i [[2000]]. Hun er mor til to børn fra et tidligere forhold og har med Helmig fået yderligere et barn. Hun har tidligere været forlovet med [[John Taylor]] fra den engelske popgruppe [[Duran Duran]].