Content deleted Content added
→‎Steinway & Sons: til SimpleSimpleSimple
svar til Kaare
Linje 84:
:::: Du ser subjektivt på Rodejongs redigeringer, og derfor ser du hærværk, hvor andre måske ser fejl eller misforståelser (bemærk at jeg ikke har forholdt mig til de specifikke ændringer).
:::: - [[Bruger:Kaare|Kåre Thor Olsen (Kaare)]] ([[Brugerdiskussion:Kaare|diskussion]]) 18. jul 2017, 20:52 (CEST)
 
:::::Jeg har på intet tidspunkt langt skjul på min historik, som Pugilist hele tiden har kendt til, men valgt at acceptere fordi jeg kommer med værdifulde bidrag. Jeg skriver også selv om min historik på [[Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Blokering af SimpleSimpleSimple]]. Desværre var det jo således, at Wikipedia tidligere ikke anerkendte princippet om [[inhabilitet]], så diskuterede man med en administrator, kunne administratoren pludselig finde på at tage sin administrator-hat på og blokere. Det ser dog ud til, at Wikipedia har udviklet sig og lært om inhabilitet.
:::::Enig. Man kan ikke tvinge folk til at kommunikere. Derfor forstår jeg som sagt ikke dit indlæg om kommunikation mellem parterne.
:::::I mit indlæg om hærværk starter jeg med at referere og henvise til [[WP:H]], og jeg bruger [[WP:H]] som grundlag for min vurdering af hærværk. --[[Bruger:SimpleSimpleSimple|SimpleSimpleSimple]] ([[Brugerdiskussion:SimpleSimpleSimple|diskussion]]) 18. jul 2017, 21:15 (CEST)