Content deleted Content added
m Tilføjer tidsstempel
Linje 394:
::Hvis du tager det stille og roligt og tænker en ekstra gang inden du smider en skabelon på, så er jeg sikker på du ikke har noget at bekymre dig om, og tror ikke at [[Bruger:Savfisk|Savfisk]] har læst at du har fået fortalt at man ikke må være talerør for en blokeret bruger, så det skal du heller ikke bekymre dig så meget om, du skal bare holde hovedet koldt og tænke en ekstra gang, så skal det hele nok gå, det er jo ikke skæld ud, det er bare små råd ---[[Bruger:Zoizit|Zoizit]] ([[Brugerdiskussion:Zoizit|diskussion]]) 30. jul 2017, 23:27 (CEST)
:::Jeg beklager jeg overså ovenstående diskussion. Det var unøvendig at mig at oprette et nyt emne når Philaweb allerede havde påpeget det. Men jeg har i det ovenstående prøvet at forklare hvordan man istedet kunne have handlet, nemlig at skrive sit eget indlæg på basis af den information man har fået fra en anden bruger (blokeret eller ej) og det ser jeg ikke noget problem i. Med venlig hilsen [[Bruger:Savfisk|Savfisk]] ([[Brugerdiskussion:Savfisk|diskussion]]) 30. jul 2017, 23:34 (CEST)
 
== Tak for velkomst ==
 
Og ja jeg er ny. Har prøvet at oprette en wiki for Stephanie Star Daniela Cipua. Nogle siger den ikke har relevans, det mener jeg dog, idet hun er en stor personlighed.
Og så har jeg prøvet at oprette en wiki for Carsten Augustenborg, som er en kæmpefigur i min verden. Måske har I en kategori for kunst? tatovering? måske noget helt andet. Håber jeg blive bedre til med. Mvh Tatto-Liz - og god dag.____ - kan ikke finde "tilder" på min mac, så du får 4 bindestreger istedetfor - - - -