Content deleted Content added
→‎Se også ..: Et venligt råd
Clsc (diskussion | bidrag)
Linje 23:
:::::PS: Hvis ikke er enige i mine edits, så kan jeg glimrende acceptere uenighed. Jeg kan dog ikke acceptere at i påstår at der findes helt bestemte regler, når der helt bestemt ingen regler findes. Hvis i vil have mig til at inkludere eller udelade bestemte ting i mine edits, så henvis venligst til en policy-side som underbygger jeres formodninger, i stedet for en til side som helt afgjort ikke siger noget som helst om hvad der skal med eller ikke skal med. Ud over dette: Be bold. Hvis det ikke passer jer, så lav det om. Lad være at bebrejde mig for jeres egne fejl-fortolkninger af upræcise formuleringer på obskure danske policy-sider. clsc 4. aug 2017, 20:16 (CEST)
::::::Prøv lige med en dialog i stedet for al det råberi. På da-wiki løser vi uenigheder gennem samarbejde og konsensus. Der er så meget som ikke står i vores regler, så det vil være en god ide at lytte til nogle erfarne brugere. Med venlig hilsen [[Bruger:Savfisk|Savfisk]] ([[Brugerdiskussion:Savfisk|diskussion]]) 4. aug 2017, 20:23 (CEST)
:::::: Kære Savfisk, jeg prøver jo netop med dialog! Jeg har eksplicit spurgt om hvad disse brugere mener og bedt dem om at forklare sig. Jeg lytter skam. Men giver det jeg hører ingen mening (og i denne sag er det det tilfældet; der er intet i det afsnit disse herrer henviser til som kan bruges som kriterie eller tærskel for hverken inklusion eller eksklusion - og dermed er der intet i dette afsnit som understøtter deres påstand.) så udbeder jeg mig en forklaring. Dette er der intet odiøst i. Det er lige præcis hvad ordet "dialog" betyder. Læg venligst mærke til betydningen af de bogstaver jeg skriver i stedet for at være fikseret på om det er versaler eller ej. I øvrigt er jeg selv en særdeles erfaren bruger. clsc 4. aug 2017, 20:46 (CEST)