Wikipedia:Sletningsforslag/Glentevejs Antennelaug: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m beholdes
m →‎top: Typo fixing, replaced: idag → i dag, iøvrigt → i øvrigt ved brug af AWB
Linje 36:
Nu er jeg - ikke overraskende - fuldstændig enig med Carina i at artiklen skal beholdes, men hun har nu ikke helt ret i at artiklen ikke indeholder et eneste kontroversielt udsagn. Aflønningen af bestyrelsen og personalet hos Glentevejs Antennelaug er temmelig kontroversiel.
 
Det er iøvrigti øvrigt også det der er baggrunden for at mange ønsker disse oplysninger rettet/slettet {{pseudosign|85.218.144.218}}
 
* {{sslet}} - Medic har på udmærket vis opsummeret de forskellige argumenter for sletning. Dertil kan jeg tilføje, at artiklen næppe kan komme ud over stub-stadiet, at den formentlig permanent kun vil kunne baseres på én kilde - lauget selv - og at den er et godt eksempel på, at ''data'' ikke er lig med ''information''. Derfor kan argumentet om antallet af interesserede personer heller ikke stå alene. En koncert i Parken kan have 30.000 gæster, uden at koncerten nødvendigvis er notabel af den grund. --[[Bruger:KLN|KLN]] 16. jun 2011, 12:21 (CEST)
Linje 48:
Indledningsvis forholdt jeg mig bare til argumentet om at en koncert med 30.000 mennesker i Parken ikke nødvendigvis var notabel !!!!
 
Glentevejs Antennelaug har i årevis gjort sig bemærket i Fyns Stifttidende, TV2-Fyn og DR-Fyn på grund af tekniske vanskeligheder og intern uro. Glentevejs Antennelaug vil gerne være større så de henvender sig naturligvis også til folk der ikke er medlemmer af lauget idagi dag.
 
En stor antenneforening har naturligvis også eksterne relationer i form af f.eks programleverandører. Det er jo ikke sådan at de lever alene på månen.