Wikipedia:Sletningsforslag/Klemen Pisk: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m robot: automatisk teksterstatning: (- Anders Wegge Keller (diskussion) +Bruger:Wegge); kosmetiske ændringer
m →‎top: Typo fixing, replaced: igang → i gang ved brug af AWB
Linje 36:
* {{kommentar}} - Jeg har efterfølgende opdaget, at artiklen er blevet slettet på fr-wiki efter følgende diskussion: [[:fr:Discussion:Klemen Pisk/Suppression]], som jeg med skam at melde ikke kan følge fuldt ud; blot se, at den blev slettet med ret snæver marginal. --[[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] 25. okt 2009, 19:54 (CET)
* {{ss}} - Internationalt spam iflg. den nævnte fr:-side. --[[Bruger:Sir48|Sir48 (Thyge)]] 25. okt 2009, 20:40 (CET)
* {{kommentar}} Ultra kort referat af [[:fr:Discussion:Klemen Pisk/Suppression]]: Det lader til at Pisk har en vis form for notabilitet, men der er blevet sat en gigantisk cross-wiki-kampagne igangi gang for at få oprettet artiklen på noget nær 57 wikier, alle sammen af de samme få brugere. [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] 25. okt 2009, 20:44 (CET)
* {{sb}} Det er ikke forbudt at oprette en artikel på mange sprog. Manden har fået udgivet mindst 8 bøger og en af dem er blevet kåret til årets bog i Slovenien. Jeg vil mene at det opfylder vores relevanskriterier. Artiklen er efter mit skøn saglig og neutralt skrevet. Sproget er mindst på højde med vores gennemsnitsniveau - det ligner ikke en "Google". Selvom artiklerne tydeligvis er oprettet for at promovere sig selv skal vi dømme artiklen på basis af dens indhold og ikke af afsenderen. [[Bruger:Nillerdk|Nillerdk]] 25. okt 2009, 20:59 (CET)
* {{ss}} - Promoveringskampagne, som Wikipedia ikke er sat i verden for at støtte. - [[Bruger:Kaare|Kåre Thor Olsen (Kaare)]] 25. okt 2009, 21:34 (CET)