Stein Bagger: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 130.226.87.156 (diskussion | bidrag)
m HTTP→HTTPS til Computerworld.dk
Linje 79:
Stein Bagger pyntede sig med falske fjer, når han omtalte sit uddannelsesniveau. Til ''[[Dagbladet Børsen]]''<ref>[http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/12/895032/artikel.html Børsen] (bag betalingsmur)</ref> udtalte han tilbage i [[2002]], at han havde en [[MBA]] (Master of Business Administration) fra [[Edingburgh Business School]], men ''[[Jyllands-Posten]]'' kunne i december [[2008]] fortælle, at det ikke stemte. Bagger havde kun været tilmeldt studiet, men havde aldrig færdiggjort det<ref>http://epn.dk/teknologi2/branchen/ECE4073262/afsloering-bagger-loej-om-sin-mba/</ref>.
 
I september 2008 kunne man i [[Computerworld|Computerworld-særnummeret]] ''Top-100'', læse, at Stein Bagger i et længere interview oplyste, at han havde en [[bachelor]]grad i både regnskab og økonomi, foruden en MBA samt en [[ph.d.]] i International Business<ref name=":0">[httphttps://www.computerworld.dk/art/47637/her-er-danmarks-dygtigste-it-virksomhed Her er Danmarks dygtigste it-virksomhed] computerworld.dk 24. september 2008 </ref>.
 
Til journalist [[Dorte Toft]], der undersøgte rigtigheden heraf, fortalte han efterfølgende, at både MBA'en og ph.d.'en var fra San Francisco Technical University. Det havde markedsført sig på nettet med fjernundervisning, men var imidlertid ikke et akkrediteret universitet, hvorfor eksamensbeviser herfra ikke tæller hos akkrediterede universiteter. Der var tale om en slags postordre-eksamensbeviser ([[Diploma Mill]]<ref>[[:en:Diploma mill|Diploma Mill]] på en.wikipedia.org</ref>). Stein Bagger hævdede efterfølgende, at årsagen til at universitetet heller ikke længere kunne identificeres var, at det var fusioneret med San Francisco State Universitety, hvilket universitetet afviste<ref>[http://bizzen.blogs.business.dk/2008/12/01/jagten-pa-stein-baggers-phd/ Stein Baggers falske ph.d] 1. december 2008 på bizzen.blogs.business.dk</ref>.
Linje 110:
 
=== Andet fupnummer ===
Stein Bagger gjorde brug af [[reputation management]] for at nedtone dårlig omtale på [[internettet]], i forbindelse med en sag om snyd med momsafgift på luksusbiler<ref>[httphttps://www.computerworld.dk/art/49221/stein-bagger-skjulte-spor-paa-nettet Computerworld – Stein Bagger skjulte spor på nettet]</ref>.
 
== Flugt ==