Content deleted Content added
Linje 48:
:Tak. Så vidt jeg kan se virker det kun gennem konsol-vinduet. Disse funktioner kaldes jo gennem skabeloner, som sætter en del parametre ... kan det virke den vej også? Hvordan? -- [[Bruger:Poul G|Poul G]] <sup>[[Brugerdiskussion:Poul G|disk.]]</sup> 8. okt 2017, 23:24 (CEST)
:: Hmm, godt spørgsmål. Jeg har aldrig prøvet at bruge det, men jeg har lige siddet og prøvet lidt. Hvis man f.eks. skriver <code>print(p.hent_tal(mw.getCurrentFrame():newChild{title='Brug Wikidata/sandkasse', args={'P2052', kvalifikator1 = 'P642', q='Q544661'}}))</code> i Fejlsøgningskonsollen og trykker enter, så skriver den under konsolvinduet: "270 km/t (maksimal fart), 68 km/t ([[Stall|stall]]), 1 m/s (mindste synkehastighed)". Det er selvfølgelig ikke så interessant, men man kan forskellige steder i modulkoden bruge funktionen "mw.logObject". Indsættes fx <code>mw.logObject(the_qid,'q')</code> et passende sted i funktionen "get_statements", så vil den under konsolvinduet skrive q = "Q544661". Man kan altså godt få parametre med på den måde. Men måske vil konsolvinduet ikke være til nogen hjælp i dit tilfælde.--[[Bruger:Weblars|Weblars]] ([[Brugerdiskussion:Weblars|diskussion]]) 9. okt 2017, 17:40 (CEST)
:::Det ser ikke ud til at virke ... jeg har igen og igen prøvet med 'preview' af [[Skabelon:Infoboks svævefly/sandkasse]]. Det kunne ellers have været godt, om et sådant kald kunne skrive resultatet af <code>mw.logObject(...)</code> i log-vinduet eller et andet sted. Nå, men jeg tror vi har nået et godt sted til frigivelse; det skulle ikke forstyrre noget eksisterende og gerne gøre det muligt at få kvalifikator-udvælgelsen i sving. Det næste kunne så blive enten enhedskonvertering (direkte, via SI-systemet eller via en delt enhed) eller formel, som anvender wikidata-tal (a'la sideforhold). -- [[Bruger:Poul G|Poul G]] <sup>[[Brugerdiskussion:Poul G|disk.]]</sup> 9. okt 2017, 21:37 (CEST)