Rotter: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
→‎Arter: en art af en rotte
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 26:
* Carl-rotte (se også cunt-rotte) – Går også under navnet Rottefar. En af de mest rottede rotter. Rotten er kendt for at campe og angriber typisk bagfra med Chokofanter. Carl-rotten bevæger sig ikke ud fra sit habitat før mørkets frembrud, da den er bange for sollys og generelt ikke finder samvær med andre mennesker behageligt. Rotten kan desuden ikke finde ud af at køre bil, fordi den er basically er garbage.
* Bjørne-rotte – Endnu en utrolig rottet rotte, der med sit lange hår, udgør en af sovse-familiens mest sovsede rotter. Bjørne-rotten ses typisk i gæld til andre rotter. Rotten siger, ligesom Carl-rotten, aldrig nej til en god junte.
* Grøn rotte - Denne rotte ses sjældent i det de ofte bliver tilkaldt tidligt hjem af deres mødre. Den grønne rotte har svært ved at arbejde på egen hånd, i det den har en utrolig lille hjerne kapacitet. Grønne rotter dør af samme årsag ofte i en meget tidlig alder.
*Mat-rotte(se også black svin) Denne rotte er ultra sjælden, den kan bliver spottet ved at kigge efter en helt sort rotte(black rat) Den gir gards og nasser ikke, dog stjæler den gards. Den elsker at mobbe svin, dens bytte er tit en kværn(se også bjørnekværn) eller en ape ( se også usikker abe). Den kan ikke holde aftaler og love. Den er dog god til snakke og forstå. Dog hvis du en dag ser denne rotte, ville man fraråde at traffe den.
 
== Se også ==