Hotellet: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Infoboks tv
Rettede offensivt ord til ikke-offensivt ord.
Linje 74:
På et tidspunkt vender Jens Kirk tilbage til hotellet. Han er direktør for Norvik-kæden, som vil tilbyde at købe 49% af Fabers aktier: det sikrer Faber aktieminoriteten, og ender med at blive en yderst god aftale for Faber. Specielt efter at Alice afslører for Jens Kirk, at de tre børn faktisk er hans, da det viser sig at Erik Faber led af [[Klienfelder]]syndromet, en genfejl der har gjort Erik hele livet.
 
Stille og roligt ender det med, at Jens og Alice indleder et forhold, helt uden familiens velvilje. Den kan ikke forstå, hvad den mand pludselig skal lave i deres liv. Adam bliver passiv, aggressiv og nægter pure at tale med ham. Efter de store voldsomme afsløringer i familien slår Nikolaj sig på flasken og kommer i det forkerte selskab, da han pludselig befinder sig i en nynazistsk gruppe, der under en hævnaktion slår en negersort person ihjel. Nikolaj mener, at de skal gå til politiet og hans to venner siger god for det, men i stedet påkører de ham for at slå ham ihjel. Det mislykkes, men han ender lammet i en kørestol.
 
John prøver på at reparere kældertrappen, da den hele tiden går i stykker; han undersøger, hvorfor den går i stykker. Her opdager han at trappen fortsætter under jorden, men på første trin er indgraveret på latin'' "Dette sted er ondt"''. Den næste tid finder John flere og flere ting under trappen, heriblandt munkesten og en del af en gammel skriftestol. Han finder ud af, at hotellet hviler på et gammelt kloster, et specielt kloster, et kraftfelt som verden ikke har set lige. Under trappen findes en krypt med tre munke, men krypten er blevet vanhelliget af et stort grimt kloakrør. Det er nu Johns eneste mål i livet at få genoprettet gravfreden i krypten, så hotellet kan få fred, men familien vil ikke lytte, den vil grave i kælderen for at lave swimmingpool.