Charles Manson: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Info om død
→‎Anden fængsling: ændret "tjene" til afsone (tjene er sikkert oversat fra "serv e prison" hvilket giver en forkert betydning hvis oversat til TJENE
Linje 40:
I september [[1959]] modtog han en 10-årig betinget dom, for at have forsøgt at hæve en forfalsket U.S. Treasury Check. Dommens karakter var præget af en ung kvinde, med en tidligere dom for prostitution, der i en tårestrøm fortalte retten at hende og Manson var forelskede og ville gifte sig hvis han blev frikendt. Kvinden, hvis navn var Leona, og som prostitueret var kendt under navnet Candy Stevens, giftede sig rent faktisk med Manson inden årets udgang, højst sandsynligt så et vidneudsagn imod ham ikke ville blive krævet af hende.
 
Efter at tage den samme kvinde og en anden pige fra [[Californien]] med til Mexico i den hensigt at udøve [[prostitution]], blev han stoppet og sigtet for brud på menneskerettighederne. Selvom han blev løsladt, mistænkte han udforskningen for ikke at være tilendebragt. Da han forsvandt, som brud på hans betingede dom, blev en arrestordre udført, en tiltale på brud af menneskerettighederne efterfulgte. Arresteret i Juni, hvor en af hans piger blev arresteret for prostitution, returnerede Manson til Los Angeles, for brud på sin betingede dom, blev han beordretdømt attil tjeneat sineafsone ti års fængsel. Sigtelsen for brud af menneskerettighederne frafaldt dog senere.
Ved den årlige gennemgang i [[1961]] oplystes det at Manson betragtedes som en person med en "enorm trang til at tilkalde sig opmærksomhed", en observation der gentoges i september [[1964]]. I mellemtiden i [[1963]] anmodede Leona om skilsmisse. Her påstod hun at hende og Manson havde fået en søn, Charles Luther.