Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Fysik/Filosofiske konsekvenser af Københavnerfortolkningen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Nummerering + fysik ->mekanik
Linje 67:
 
For øvrigt: "Påstande" er stort set et synonym for "udsagn". [[Bruger:NisJørgensen|NisJørgensen]] ([[Brugerdiskussion:NisJørgensen|diskussion]]) 22. feb 2018, 16:08 (CET)
 
Min forståelse af kvantemekanikken er langt bredere og større, end min forståelse af wikipedias krav om kilder og format. Det er i sagens natur ikke nemt at overføre undervisning og års studier til links på nettet. Jeg havde her håbet på lidt hjælp fra jer garvede gutter, fremfor mistro og kritik.
Jeg indrømmer at tilgangen er en smule ny, måske endda kontroversiel, og kan løfte en del øjenbryn. Men den er ikke desto mindre videnskabelig korrekt. Forskellen på københavnerfortolkningen, og de i artiklen nævnte, er at disse er konkrete og omhandler universets natur, og ikke bare hvorfor partiklerne gør som de gør. Jeg har droppet det tekniske/matematiske, og fremhævet konsekvensen. Sådan så menigmand forstår det.
Hvis I på wikipedia ikke ønsker denne tilgang, kan vi enten ændre artiklens navn, som nævnt i min seneste kommentar, eller I kan fjerne den. Under alle omstændigheder bør de internationale links nok fjernes. I hver tilfælde indtil de moderniserer deres indhold. Så må denne artikel gå enegang i sin moderne konkrete fortolkning - indtil videre...
Tilbage til projektsiden »WikiProjekt Fysik/Filosofiske konsekvenser af Københavnerfortolkningen«.