Christoffer Harlang: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Fjerner filen CHRISTOFFER_HARLANG.png, som er blevet slettet fra Commons af Jcb med begrundelsen: No permission since 29 January 2018
Pelog (diskussion | bidrag)
No edit summary
Linje 46:
I [[1992]] etablerede han egen tegnestue, der senere blev en del af [[Harlang + Stephensen Architects]]. Har modtaget 1., 2. og 3. præmier i danske og internationale arkitektkonkurrencer. Har opført atelier for billedkunsteren Milena Bonifancini i 2006, enfamiliehuse og sommerhuse. Har sammen med møbelarkitekten Nicolai de Gier tegnet møbler til [[Ribe Kunstmuseum]] i 2010, og til [[Løgumkloster Kirke]] i 2014.
 
Tegnede for [[Politiken]] Frit Lejde Pavillon på [[Rådhuspladsen]] i 2012. Vandt i 2013 sammen med [[Arkitema]] Architects konkurrencen om et nyt besøgscenter ved [[Hammershus]] på [[Bornholm]]. Harlang fungerer som rådgiver for private og offentlige virksomheder og fonde. Siden [[2008]] har han været [[professor]] i [[kulturarv]], transformation og [[restaurering]] ved Institut for Bygningskultur, Kunstakademiets Arkitektskole.
 
I [[1987]] debuterede han på [[Charlottenborg Forårsudstilling]] og har et par gange udstillet samme sted på [[Charlottenborg Efterårsudstilling|efterårsudstillingen]].