Hjælp:Portal: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ups
Indskrevet retningslinier
Linje 11:
* Med mere
 
Se også en [[:Kategori:Portaler på Wikipedia|liste over alle portaler]] eller [[Portal:Forside|portalforsiden]] med en emne-inddelt tilgang. Der gælder følgende retningslinier for portaler:
 
* De omtales "portaler" og ikke "Wikiportaler".
* Alle portaler og undersider skal ligge i Portal-navnerummet.
* Specialsider ligger i Hjælp-, Wikipedia- og Portal-navnerummet hvor det er passende. Eksempelvis: [[Hjælp:Portal]], [[Portal:Forside]], [[Hjælp:Oprettelse af portal]].
* Kategorien med portaler hedder [[:Kategori:Portaler på Wikipedia]]. Denne fungerer samtidigt som en alfabetisk fortegnelse over portaler. Der linkes til kategorien så folk kan finde den.
* Kategorier til administrationsformål sættes som underkategori til [[:Kategori:Portaladministration]]. Hver portal kan oprette en kategori til administration, hvori de placerer sider og undersider for portalen.
* En portals forside hedder Portal:NAVN.
* Kun forsiden tilføjes til [[:Kategori:Portaler på Wikipedia]] og indekseres under deres navn. [[Portal:Forside]] indekseres under *.
* Skabeloner og sider der kun bliver brugt på en given portal skal ligge som undersider af denne.
* [[Wikipedia:For børn og unge]] og [[Wikipedia:DR-sport]] indsættes i kategorien, men er ellers undtaget disse retningslinjer.
 
[[Kategori:Wikipedia]]