MellemFingaMuzik: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Nico, fjerner ændringer fra Bobabdul (diskussion | bidrag)
Tag: Tilbagerulning
mNo edit summary
Linje 2:
'''MellemFingaMuzik''' er en dansk [[hiphop]]gruppe, bestående af [[rapper]]ne Stepz og Branco. Gruppen begyndte at udgive sange under navnet MellemFingaMuzik i slutningen af 2011, hvorefter de joinede det daværende pladeselskab HideOut. På det tidspunkt var rapperen Jooks og Sivas også på HideOut.
 
Efter ca. 1 gik HideOut i opløsning og alle artister blev spredt. Sivas signede med Disco:Wax og udgav singlen D.A.U.D.A., mens MellemFingaMuzik startede et samarbejde med det nyoprettede selskab Grounded. På samme tid, slog MellemFingaMuzik sig sammen med Benny Jamz og Gilli, fra B.O.C. kollektivet, og dannede den fælles front Molotov Movement (nu kendt som Molo).normalt absti og skizo står bag det hele som producere de lægger stilen til hverdag og vist hvordan stilen er lagt
 
Hele Molo koordinerede deres debut EP'er, som droppede samtidig med Ækte Vare Filmen, et univers som sangen DAUDA også var en del af. Gilli udgav Ækte Vare EP'en, mens MellemFingaMuzik udgav "MellemFingaMuzik" EP'en, som var en blanding af sange der før var udgivet på YouTube, samt 2 nye numre ('Salute' og 'Molotov').