Den lille Havfrue: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
AnetteM (diskussion | bidrag)
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
AnetteM (diskussion | bidrag)
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 7:
I september 2006 blev skulpturgruppen ''[[Det genmodificerede Paradis]]'' af kunstneren [[Bjørn Nørgaard]] indviet ved [[Langelinie]]. Denne skulpturgruppe står få hundrede meter fra Den lille Havfrue, og en af skulpturerne i gruppen er også en havfrueskulptur: ''Den genmodificerede Havfrue''<ref>[[Lea Wind-Friis]], [http://ibyen.dk/kunst/article174172.ece "København har fået endnu en lille havfrue"], ''[[Politiken.dk]]'', september 2006.</ref>.
 
[[Fil:Danish Pavilion 8.jpg|thumb|right|Den danske pavilion på Expo 2010 i Shanghai med originalstatuen fra Langelinie. (Fotoet er taget i Kina og er derfor omfattet af ophavsretsbestemmelserne i Kina).]]
I 2010 var statuen midlertidigt flyttet til [[Shanghai]] i et halvt år i forbindelse med [[Expo 2010]].<ref>[http://www.berlingske.dk/article/20090312/koebenhavn/90312182/ "Vedtaget: Den Lille Havfrue skal til Kina"], www.berlingske.dk, 12. marts 2009</ref> I stedet var der på den plads på Langelinie opstillet en skærm, der live viste statuen på pavillonen i Shanghai.<ref>[http://mermaidexchange.com/ Mermaid Exchange 美人鱼交换<!-- Bot genereret titel -->]</ref> Skærmen på Langelinie viste en ekstremt dårlig internetforbindelse til World Expo i Shanghai.