Simon Mathew: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 25:
Han valgte at forfølge en karriere inden for musikken og senere skuespillet efter hans ansøgning om at blive politibetjent blev afvist.
 
Han fik sin debut som sanger i [[2005]], da han vandt [[TV 2]]s talentkonkurrence ''[[Scenen er din]]'', og samme år udgav han sit debutalbum. I [[2007]] nåede han finalen i TV 2-programmet ''[[Vild med dans]]'', og i 2008 vandt han [[Dansk Melodi Grand Prix]] med sangen "[[All Night Long]]", og repræsenterede Danmark i [[Eurovision Song Contest 2008]]. Han har desuden spillet med i den nye udgave af ''Skammerens datter'' (2012) på [[Østre Gasværk Teater]]. I 2013 spillede han med i Idioterne på Det kongelige Teater.
 
I 2008 vandt han [[Dansk Melodi Grand Prix]] med sangen "[[All Night Long]]", og repræsenterede Danmark i [[Eurovision Song Contest 2008]].
Simon har, efter sin karriere som sanger, taget en fire-årig uddannelse som skuespiller fra [[Statens Teaterskole]] i 2014, og havde sin debut i Rolling Stones Teaterkoncert i efteråret 2014. Her viste han sit store talent inden for skuespil blandet sammen med det sangtalent vi har mødt før. Det har han vist flere gange siden, og i 2015 spillede han med i Ein Bischen Frieden på [[Aalborg Teater]] samt Glansbilledsamlerne på Statens Scenekunstskole. I 2016 spillede han med i Tartuffe på Betty Nansen Teatret. I 2016 er han fastansat i ensemblet på [[Aarhus Teater]], hvor han imponerer på scenen med sit skuespiltalent i hovedsædet. <ref>[http://www.aarhusteater.dk/om-teatret/skuespillerne/skuespillere-ved-aarhus-teater/simon-mathew/ Aarhus Teaters hjemmeside]</ref>
 
Han har spillet med i den nye udgave af ''Skammerens datter'' (2012) på [[Østre Gasværk Teater]]. I 2013 spillede han med i ''Idioterne'' på [[Det kongelige Teater]].
 
Simon har, efter sin karriere som sanger, taget en fire-årig uddannelse som skuespiller fra [[Statens Teaterskole]] i 2014, og havde sin debut i Rolling Stones Teaterkoncert i efteråret 2014. Her viste han sit store talent inden for skuespil blandet sammen med det sangtalent vi har mødt før. Det har han vist flere gange siden, og iI 2015 spillede han med i ''Ein Bischen Frieden'' på [[Aalborg Teater]] samt ''Glansbilledsamlerne''[[Statens Scenekunstskole]]. I 2016 spillede han med i ''Tartuffe''[[Betty Nansen Teatret]]. I 2016 er han fastansat i ensemblet på [[Aarhus Teater]], hvor han imponerer på scenen med sit skuespiltalent i hovedsædet. <ref>[http://www.aarhusteater.dk/om-teatret/skuespillerne/skuespillere-ved-aarhus-teater/simon-mathew/ Aarhus Teaters hjemmeside]</ref>
 
== Opvækst og privatliv ==