Eleva2ren: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Mindre tilføjelse
AnetteM (diskussion | bidrag)
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 61:
Et fast programpunkt i ''Eleva2ren'' var at seere kunne ringe ind og deltage i et [[computerspil]] ved hjælp af telefonen, dette gav liv til figurerne ''[[OsWald]]'' og ''[[Skærmtrolden Hugo]]''. Programmet startede kl 20.00 og var delt i en del 1 og 2, i pauserne blev der sendt [[TV 2 Nyhederne|nyheder]] og tv-serier som f.eks. ''[[Bergerac]]'' og ''[[En stemme i natten]]''.
 
I 1996, efter 8 år, lukkede programmet. Da det gik højest, kunne det mønstre mellem 1 og 1,8 millioner seere.{{kilde mangler|dato=Uge 52, 2013}} Det startede som en "frækkere og yngre" udgave af [[DR]]'s ''Kanal 22'' (fra før TV 2-tiden), men de sidste år havde det – trods nye og yngre studieværter – ikke kunnet fastholde interessen. De sidste år led det voldsomt under konkurrencen fra DRsDR's ''[[Husk Lige Tandbørsten]]''. Det blev forsøgt erstattet med ''[[Greven på Hittegodset]]'', der dog fik en ekstremt dårlig modtagelse, og blev stoppet efter få afsnit.
 
I forbindelse med TV 2s 20 års jubilæum [[1. oktober]] [[2008]] havde man produceret et mindeprogram der hed ''[[Eleva20eren]]''.