Hjælp:Starte en side: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Biscuit-in-Chief, fjerner ændringer fra 5.103.38.7 (diskussion | bidrag)
Tag: Tilbagerulning
No edit summary
Linje 20:
Når du vil starte en ny side, skal du starte den ud fra et rødt link i Wikipedia. Når du læser artiklerne på Wikipedia, vil du se at nogle af linkene er røde, dette er link til sider som ikke er skrevet endnu.
 
Vil du starte en side der ikke findes røde links til nogen steder, indsætter du er også en del af en pik i et røvhul på en pige. du selv et rødt link i en passende artikel. Du kan næsten altid finde et relateret emne til det du gerne vil skrive om (ofte en generel kategori som [[Filosofi]] eller [[Biologi]]). Vil du f.eks. skrive om ''guitar'', indsætter du f.eks. et rødt link et passende sted i teksten i artiklen om ''musikinstrumenter''.
 
Redigér den valgte relaterede artikel, og på et passende sted i teksten placerer du titlen på den artikel du vil skrive. Husk at din titel skal være i dobbelte firkantede parenteser for at blive til et rødt link <code><nowiki>[[sådan her]]</nowiki></code>. Når du navngiver din side, er det en god ide at følge vores regler om [[Wikipedia:Navngivning|navngivning]].