Xbox 360: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
m Har ryttet lidt op i den seneste ændring, men lidt er stadig tiltrængt af en eller anden som egentlig ved hvad afsnitet om "Marketplace" fabler om...
Linje 26:
Xbox 360 er forberedt på tilslutning med en [[PC]]/[[Media Center]], og den har mulighed for [[trådløs]]e [[gamepad]]s direkte fra kassen.
 
==Marketplace==
==Eksterne henvisninger==
[http://www.xbox.com/da-DK/ Xbox.com Danmark)
 
Market place.
market place er der hvor xbox ejere med internet (sølv og guld abbonetment) kan se de nyeste trailere og demoere det er gratis og kræver kun du sætter din xbox til internettet. market place har sin egen valuta der hedder Microsoft points dem kan du købe i kort form i spil butikker eller via visa/mastercard.
Market place vokser hver dag og der kommer nu snart den funktion at man kan leje film via market place og se det i HD kvalitet eller i normal opløsning.
 
market place''Marketplace'' er der hvor xboxXbox ejere med internet (sølv og guld abbonetmentabonnement) kan se de nyeste trailere og demoere det er gratis og kræver kun du sætter din xboxXbox til internettet. market placeMarketplace har sin egen valuta der hedder ''Microsoft pointsPoints'' dem kan du købe i kort form i spil butikker eller via visaVisa/mastercardMastercard.
Market placeMarketplace vokser hver dag og der kommer nu snart den funktion at man kan leje film via market placemarketplace og se det i HD kvalitet eller i normal opløsning.
 
==Eksterne henvisninger==
[http://www.xbox.com/da-DK/ Xbox.com Danmark)]
 
==Se også==