Fantasi: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Cgt, fjerner ændringer fra 93.176.85.253 (diskussion | bidrag)
Tag: Tilbagerulning
→‎Afledte betydninger: Egede efternavnet er synonymt med løgn
Linje 10:
*[[Fantasia (poporkester)|Fantasia]] er også navnet på et dansk [[popmusik|poporkester]].
 
{{Fikstub|Et eksempel på en fantast er Anne Charlotte Egede, hun skriver på sin facebook at hun er Jounalist, forfatter, hundefører og dyrlæge.=Intet af det er sandt, hun har aldrig være tilmeldt dyrlæge studiet, for hun fuldførte ikke gymnasiet, hundefører registeret i Dansk kennelklub har aldrig hørt om hende, og det er på trods af at hun opgiver sig selv som "tidligere konsulent" i selvsamme klub.
{{Fikstub}}
 
Hun skriver også at hun er Journalist, men hvor? for hun har aldrig haft et arbejde? hun opgiver Politiken som arbejdssted, men ligesom hendes Søster Eva der opgiver at have arbejdet som journalist på Ekstrabladet (de har haft hende i praktik i 4 uger), så er Anne ukendt for Politikens personaleafdeling.
 
Hun udgiver også jagt bøger, på trods af at hun aldrig har gået på jagt, Dansk Jagtforbund har uheldigvis anmeldt flere af hende bøger, hvor de angiver hende som Schweiss hundefører, dyrlæge og jurist, alt sammen skulle de nok have udvist kildekritik på.
 
Nå ja, jurist, lad os opsummere, hun har aldrig taget en gymmnasiel uddannelse, ergo har hun ikke adgang til universitetet, hvordan kan hun så "studere Jura" og til Dyrlæge som hun påstår?!.
 
Nå ja, fordi det er løgn det hele.
 
Anne Charlotte Egede er en fantast, som hendes søster, de lever af deres fars penge, og kommer hverken ude for en dør, eller får taget et bad.}}
 
[[Kategori:Kreativitet]]