Herning Kirkes Drengekor: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Herning Kirkes Drengekor
Herning Kirkes Drengekor
Linje 4:
For mange af de unge mennesker er årene i Herning Kirkes Drengekor og Den Jyske Sangskole indledningen til en professionel musikerkarriere, og Drengekoret har i flere år været storleverandør af sangere til landets musikkonservatorier og til Den Kongelige Operas solistskole, Operaakademiet.
 
Herning Kirkes Drengekor synger til gudstjenesterne i Herning kirke. Derudover har koret en omfattende koncertvirksomhed, og koret har i de senere år været på koncertturné i England, Ungarn, Finland, Tyskland, Island, Polen, Baltikum, Skotland, Færøerne, Californien, Minnesota og Iowa.
Drengekoret afholder derudover hvert år omkring 25 koncerter i Danmark og har i de senere år koncerteret i det meste af Europa samt Californien med koncert i bl.a. alle landets domkirker, Radiohusets koncertsal, Sct. Pauls Cathedral i London og Grace Cathedral i San Francisco. Med denne omfattende koncertvirksomhed, har koret i de senere år været på koncertturné i England, Ungarn, Finland, Tyskland, Island, Polen, Baltikum, Skotland, Færøerne, Californien, Minnesota og Iowa.
 
Koret har arbejdet sammen med dirigenter som Sir David Willcocks og John Hiccocks fra England og Miltiades Caridis fra Grækenland. Herning Kirkes Drengekor har siden 2001 haft en samarbejdsaftale med Den Jyske Opera.