Paul Bostaph

amerikansk musiker og trommeslager

Paul Steven Bostaph (født 6. marts 1964 i San Francisco, Californien) er en heavy metal trommeslager, som har spillet med Forbidden (oprindeligt "Forbidden Evil"), Exodus, Testament og Systematic. Han spiller i øjeblikket med Slayer.

Paul Bostaph
Paul Bostaph, 2006
Information
Født 6. marts 1964 (60 år)
San Francisco
San Francisco, Californien, USA Rediger på Wikidata
Genre Heavy metal
Thrash metal
Beskæftigelse Trommeslager
Associeret med Forbidden
Testament
Slayer
Exodus
Instrumenter
Trommer

Biografi redigér

Efter Dave Lombardo forlod Slayer i 1992, forlod Bostaph Forbidden for at spille med Slayer. Han færdiggjorde en kort turne på den amerikanske vestkyst og i Europa med Slayer, deriblandt Castle Donington Festivalen. Bandet tog sig en pause resten af 1992 efter at have indspillet sangen "Disorder" med rapperen Ice-T til filmen Judgement Night. I denne periode turnerede Bostaph med Testament i USA i to måneder. Han forlod bandet i 1996 for at koncentrere sig om sit soloprojekt, "The Truth About Seafood", som han havde arbejdet med on/off i sin tid med Forbidden, og kom derefter tilbage til Slayer i januar 1997.

Bostaph forlod Slayer efter udgivelsen af albummet God Hates Us All i 2001,[1] hvorefter den oprindelige trommeslager Lombardo vendte tilbage. Bostaph begyndte senere at spille i bandet Exodus i 2005, dog ikke som officielt medlem. Han medvirket på Exodus albumet, Shovel Headed Kill Machine. Bostaph har turneret med Testament på deres genforenings-turné i 2006.

Bostaph forlod Exodus i 2007, hvorefter han blev genforenet med Testament, for igen i 2013 at blive medlem af Slaye.

Diskografi redigér

Med Forbidden redigér

Med Testament redigér

Med Slayer redigér

Systematic redigér

Med Exodus redigér

Queensrÿche featuring Geoff Tate redigér

Fodnoter redigér

  1. ^ "Slayer: Lombardo's back!". Kerrang!. 2002-01-03. Hentet 2006-12-02.

Eksterne henvisninger redigér

 Spire
Denne biografi om en trommeslager eller en percussionist er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.