Torben Mark Pedersen

dansk politiker

Torben Mark Pedersen (født 1960 i København) er en dansk økonom. Han var stifter af og formand for partiet Liberalisterne (2005-2008).

Torben Mark Pedersen er uddannet som cand. polit. fra Københavns Universitet, hvor han også har et bifag (exam. art.) i samfundsfag og forvaltning samt en ph.d.-grad i økonomi. Han har studeret økonomi ved Harvard og University of Chicago. Torben Mark Pedersen har tidligere været ansat som økonom i Det Økonomiske Råds Sekretariat, i Økonomiministeriet under Marianne Jelved, i Økonomi- og Erhvervsministeriet under Bendt Bendtsen, Danske Bank og senest i Dansk Erhverv.

Torben Mark Pedersen er medlem Trykkefrihedsselskabets bestyrelse[1] og redaktør af Libertas[2]. Han var tidligere medlem af Liberal Alliance, men blev ekskluderet i november 2013 sammen med fem andre medlemmer på grund af "partiskadelig virksomhed"[3].

Referencer redigér

  1. ^ Trykkefrihedsselskabet: Trykkefrihedsselskabets bestyrelse 2012-2013
  2. ^ Libertas: Kontakt Arkiveret 3. december 2013 hos Wayback Machine
  3. ^ Metroxpress: Farvel! LA smider seks medlemmer på porten Arkiveret 28. november 2013 hos Wayback Machine, 23. november 2013
 Artiklen om Torben Mark Pedersen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
 Spire
Denne artikel om en dansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.