Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/MediaWiki:Tog-usenewrc

Jeg foreslår at vi sletter MediaWiki:Tog-usenewrc. Det er en gammel besked fra 2015. Hvis vi sletter den nuværende MediaWiki, så vil den bruge standardteksten "Gruppér ændringer efter side i listen over seneste ændringer og i overvågningslisten". Det er også det samme som står på alle andre Wiki'er, ifald man vælger Dansk sproget brugergrænseflade.

Hvis nogle skulle være i tvivl om hvor denne tekst befinder sig, så kan kommer den frem hvis du tilgår: Indstillinger > Seneste ændringer > Avancerede indstillinger. Det er til at kunne slå en grupperet seneste ændringer funktionalitet til. --SimmeD (diskussion, bidrag) 21. apr 2021, 15:05 (CEST)

Nu har den ligget ukommenteret siden april, så måske skal den en tur på WP:SLET?
- Sarrus (db) d. 2. sep 2021, 17:14 (CEST)
Jeg foreslår bare at slette beskeden nu. Generelt er der ikke grund til at ændre teksterne som oversættes på translatewiki hvis der ikke er tale om Wikipedia-specifikt indhold. Dette er en gammel og uforståelig tekst fra 2004. Standardteksten er bedre og mere forståelig. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. sep 2021, 17:36 (CEST)
Jeg har slettet den. Jeg er enig at vi helst skal bruge teksterne translatewiki. --Steen Th (diskussion) 2. sep 2021, 22:19 (CEST)
Konklusion:
Løst. Lukket. -Pugilist (diskussion) 25. sep 2021, 12:15 (CEST)