Artiklen KoЯn foreslås flyttet til Korn (band). WP bruger normalt ikke stilisering i artikelnavne, der står ikke specifikt om bands/musikgrupper i Wikipedia:Navngivning, men f.eks. virksomheder får strengt besked på, at de ikke må skrive deres navn med store bogstaver, senest Velux. Kiss er heller ikke skrevet KIϟϟ. TherasTaneel (diskussion) 31. okt 2020, 03:46 (CET)

Jeg er nok langt hen ad vejen enig med dig.
Citat: "WP bruger normalt ikke stilisering i artikelnavne".[kilde mangler] Forhåbentligt, men hvor står det nedskrevet? Ikke i Wikipedia:Navngivning så vidt jeg kan se.
Citat: "Er personen primært kendt under sit kunstnernavn, bruges dette i artikelnavnet" - uddyb hvad det har med stiliseringen at gøre.
Hvad med en:Metal umlaut?
Få afklaret diskussionen i Wikipedia-diskussion:Navngivning, og nedskrevet nogle retningslinjer, i stedet for at rejse en masse enkeltsager. --Madglad (diskussion) 31. okt 2020, 06:55 (CET)
Konklusion:
Det er 2 måneders siden der sidst er tilføjet noget til diskussionen på Wikipedia-diskussion:Navngivning, så jeg konkludere, at der er overvejende enighed om at artiklen skal flyttes.--Kjeldjoh (diskussion) 15. feb 2021, 14:06 (CET)