Wikipedia:Gendannelsesforslag/David Silva (FIFA)

Jf. Brugerdiskussion:JonasJepsen vil jeg forsøge at imødekomme brugeren og dennes projekt. Nærværende artikel omhandler fodboldspilleren David Silva i computerspillet FIFA 12 - altså den virtuelle spiller. Brugeren har oprettet tilsvarende artikler om andre spillere og fodboldligaer, som også bør gendannes hvis dette bliver konklusionen her. --|EPO| COM: 14. mar 2012, 12:27 (CET)

  • Gendan ikke - Wikipedia er ikke stedet for den slags. Der er vel 10.000+ spillere i det omtalte spil, og det vil være nonsens at lave biografier om disse fiktive figurer. Fan-aktivitet hører ikke til her. --Pixi Uno (diskussion) 19. mar 2012, 18:26 (CET)
  • Gendan ikke - Er enig med Pixi Uno. Reelt set er der jo ikke forskel på den virtuelle spiller og så David Silva. At han som resten af Valencia CF -truppen er med i FIFA 12, giver vel sig selv, og behøves som sådan heller ikke nævnt på de artikler. Brugeren kan oprette sin egen 'wiki' tilegnet det bestemte spil - er set før med populære spil, dog mest rollespilsfigurer/characters af hvad jeg ved af. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 19. mar 2012, 20:33 (CET)
  • Gendan ikke - Har svært ved at se hvordan dette kunne blive aktuelt. For det første er det en kopi af den rigtige David Silva, så hvis det skal nævnes, så skal det være i den artikel (hvilket jeg ikke mener det bør, for så bliver artiklerne sindsygt lange af at nævne hvilke computerspil spillerne optræder i). For det andet er der ikke noget der gør at lige præcis den karakter er speciel i spillet. For det tredje, såfremt den bliver godkendt, skal vi også godkende artikler om figurene i Football Manager og det vil jo blive helt håbløst hvis det er og det er jo også bare kopier af de rigtige personer. mvh Tøndemageren 19. mar 2012, 20:43 (CET)
  • Gendan ikke - Kan slet ikke forstå hvorfor dette gendannelsesforslag blev oprettet. Dette er en encyklopædi, så det ville jo være en gang ævl at skulle oprette artikler om virtuelle kopier af rigtige mennesker. Vi har jo vores gode ven, Wikia, der kan bruges til den slags... Er enig med alt overstående. --Altaïr Ibn-La'Ahad 21. mar 2012, 14:52 (CET)
  • Gendan ikke - men jeg kan godt se en idé i at have afsnit om disse virtuelle spillere i de rigtige spilleres artikler - hvis det kan skrives encyklopædisk. Hvis det ikke kan det, er Wikia et udmærket sted at lave en wiki for virtuelle fordboldspillere (hvis der ikke allerede er en). --Palnatoke (diskussion) 21. mar 2012, 16:10 (CET)
Konklusion:
Der er konsensus om ikke at gendanne artiklen og dermed projektet. --|EPO| COM: 25. mar 2012, 22:02 (CEST)