Wikipedia:Gendannelsesforslag/Michael Zile

Jeg har slettet ovennævnte artikel, da jeg ikke finder Michael Zile notabel. Han har været beskrevet i Ekstra Bladet som værende en del af et kriminelt miljø og har ifølge den nu slettede artikels kilder modtaget en straffedom, ligesom han var listet i kategorien "kriminelle". Som det fremgår af Diskussion:Michael Zile beklager Bruger:Michael zile sig over artiklens indhold og truer med bål og brand. Da kilderne ser solide nok ud, er der formentlig ikke så meget af gøre rent juridisk, men vi bør generelt være varsomme med at hænge nulevende personer ud som kriminelle. Særlig i en situation, hvor der er tale om forholdsvis gamle forhold, og hvor personen tilsyneladende ikke et notabel. Jeg mener, at vi bør lade artiklen forblive slettet, alternativt gendannet i en noget mere neutral udgave. --Pugilist 2. dec 2009, 10:17 (CET)

Jeg er meget forbløffet. Manden er en af de mest kendte personager i det danske pornomiljø[Kilde mangler] - så selvfølgelig bør han have en artikel på Wikipedia. En gendannelse er på sin plads. --Brandsen 3. dec 2009, 15:04 (CET)
Jeg har svært ved at se værdien af at beholde den artikel. Du må iøvrigt gerne finde en kilde til at han skulle være specielt kendt. Det er muligvis almen viden i det miljø, men jeg vil gætte på at flertallet af wikipedias læsere ikke har det branchekendskab. -- Bruger:Wegge 3. dec 2009, 15:40 (CET)
Det kan de jo få. :-) --Palnatoke 3. dec 2009, 17:38 (CET)
Det er min personlige overbevisning, at manden er tilstrækkeligt notabel. Han har oparbejdet et tilstrækkeligt stort navn gennem årene. Den nærmere udformning af artiklen, skal diskuteres på den relevante diskussionsside. --|EPO| COM: 3. dec 2009, 20:49 (CET)
Konklusion:
Jeg har gendannet artiklen. Han er lige så notabel som så mange andre Wikipedia har artikler om Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 2. jan 2010, 12:38 (CET)