Wikipedia:Landsbybrønden/Det Kongelige Bibliotek

Det Kongelige Bibliotek redigér

Til orientering: Det Kongelige Bibliotek har ansat mig året ud til at prøve at få delt en del af den viden, der er i organisationen. Dette arbejde vil forhåbentlig føre til at en række KB-medarbejdere bliver nye wikipedianere. Tag godt imod dem! --Palnatoke (diskussion) 1. okt 2012, 12:14 (CEST)

Tillykke med ansættelsen. Det lyder rigtig godt! Jeg glæder mig til at se hvad det fører med sig og skal nok tage godt imod de nye wikipedianere fra KB. Mvh, --Danmuz (diskussion) 1. okt 2012, 12:58 (CEST)
Jeg hilser meddelelsen med tilfredshed. Det viser blot, at vi er på rette vej og få mere og mere anseelse for hver dag, der går. Det er et resultat af vores allesammens fælles slid. hilsen --Rmir2 (diskussion) 1. okt 2012, 13:07 (CEST)

Tillykke med det. Det lyder som en rigtig god ide. Kvantitet, kvalitet og struktur er efter min mening de tre ben der skaber en rigtig god wikipedia. KB medarbejderne vil kunne bidrage med rigtig meget på kvalitetsfronten. --Santac (diskussion) 2. okt 2012, 08:12 (CEST)

Tillykke med tjansen til Palnatoke, det lyder rigtig godt, både for Wikipedia og KB. -Kan du ikke skrive en linje om det på Wikipedia:GLAM under kalender og evt. også under projekter? --Danand (diskussion) 4. okt 2012, 13:35 (CEST)