Wikipedia:Landsbybrønden/Fejl i skabelon

Fejl i skabelon redigér

Der er et par stavefejl i skabelonen for data om søer. Vil en administrator være sød at rette dem:

"Max.længde" skal være Maks. længde. Måske skulle "Bredde" også være Maks. bredde.

"Overflade areal" skal være Overfladeareal.

"Max.dybde" skal være Maks. dybde.

"Vand volumen" skal være "Vandvolumen" - måske er det overflødigt at skrive "vand". Og måske er "rumfang" mere almindeligt.

--Thathánka Íyotake 20. sep 2010, 03:58 (CEST)

Det behøver man ikke være administrator for at lave om på, men alle de artikler, der bruger skabelonen skal ændres efterfølgende. Hvis det virker uoverskueligt, kan du bede en botoperatør om hjælp på WP:BF. Og hvis du en anden gang har behov for hjælp af en administrator, bør du benytte WP:AOA :-).
- Sarrus (db) d. 20. sep 2010, 10:27 (CEST)
Jeg har rettet ovenstående (og lidt mere). Så længe der kun rettes tekster i forspalten, kræver det ikke artikelændringer. Mvh --Sir48 (Thyge) 20. sep 2010, 11:17 (CEST)
Okay - nu er jeg ikke helt med. Betyder det, at det gradvis rettes overalt? --Thathánka Íyotake 20. sep 2010, 19:23 (CEST)
Det ser ikke ud til at den bruges overhovedet, den nævnes blot tre steder. I stedet bruges denne "Skabelon:Sø". -- Mvh PHansen 20. sep 2010, 20:18 (CEST)
Hmm, nu er jeg desværre forvirret på et højere plan. Nu du siger det, kan jeg godt se, at der er forskellige infobokse forskellige steder, ikke nogen standardiseret. Det skulle måske ændres. Men det er stadig forskelligt, hvad der står i redigeringsvinduet og på siden. Tør ikke rigtig begynde at lave det om.
Den boks, jeg mener, hedder vist Infoboks:Sø. Jeg lagde mærke til det, da jeg læste om Vättern... --Thathánka Íyotake 21. sep 2010, 00:02 (CEST)
Skabelon:Sø hedder nu Skabelon:Infoboks sø, og jeg har rettet forspalten i den også. Den slags rettelser har øjeblikkelig virkning. Mvh --Sir48 (Thyge) 21. sep 2010, 03:36 (CEST)