Wikipedia:Landsbybrønden/Flytning af artikler med sletningsforslag

Flytning af artikler med sletningsforslag redigér

Når en artikel med {{slet}}-skabelon på flyttes ødelægges linket fra skabelonen til sletteforslaget. Kan man ikke låse alle artikelnavne med sletteskabelon i artiklen, således at disse artikler er beskyttet mod flytning. Eller er der en bedre måde at undgå at sletningsforslag ødelægges? --Madglad (diskussion) 22. apr 2016, 11:10 (CEST)

Hej Madglad, det løses nemt ved i "ds'en" at indsætte det gamle navn således: {{ds|artiklens oprindelige navn}} --Pugilist (diskussion) 22. apr 2016, 12:37 (CEST)
Som nævnt er det et letløst ikke-problem. --Palnatoke (diskussion) 22. apr 2016, 13:46 (CEST)
Det burde kunne løses ved at lave en {{subst:{{FULLPAGENAME}}}} i skabelonen. Mvh. InsaneHacker (🗪) 22. apr 2016, 13:59 (CEST)
Tak til Pugilist - rart at se at der er en halvnem løsning på problemet. Den svære halvdel er så: Hvordan får man folk, der folk flytte artikler, der er sletningsforslag på, til rent faktisk at henvise til det igangværende sletningsforslag? Skabelonerne skal så tilrettes ifm. flytningen. Og når selv en administrator ikke gør det kan det nok være svært at få almindelige brugere til at finde ud af det også. --Madglad (diskussion) 22. apr 2016, 15:06 (CEST)
Jeg tror det kan skrives ind i en politik, at det skal man og tilføje vejledning i, hvordan.
Ellers tror jeg man enten skal lave en "redningsbot" eller indbygge funktionen i Wikipedias brugerflade. Sidstnævnte ved jeg ikke, hvordan man får adgang til.
Jeg synes også det er besværligt, men man kan jo ikke bruge noget der ikke er lavet.
Ikke for at nedgøre, støde, etc. nogen, men det er altså sådan det nu engang er.
Mvh Mads Haupt (diskussion) 6. sep 2016, 07:25 (CEST)