Wikipedia:Landsbybrønden/For dem, der har en bot

For dem, der har en bot redigér

  Denne diskussion vurderes ikke at have behov for en konklusion. Diskussionen kan arkiveres fra det tidspunkt, hvor alle kategorierne er flyttet. Sluttidspunktet kan løbende justeres, hvis diskussionen stadig er i gang.

Jeg har fundet tonsvis af kategorier, der ikke følger vores regler. Jeg er i gang med at flytte nogle kategorier, men denne opgave er alt for stor for én bot. Så hvis der er en der har en bot, som kan flytte kategorier, så kunne det være rart hvis de hjalp lidt til. --Masz (diskussion) 6. jun 2009, 14:12 (CEST)

Bare alene det at lave en liste:
  • Fra Kategori:X'ske et eller andet -> Kategori:Et eller andet fra X-land
    Fra Kategori:Y'ske et eller andet -> Kategori:Et eller andet fra Y-land

Vil også være en hjælp. Så kan man sætte en bot til at flytte 100 kategorier i løbet af natten. --MGA73 6. jun 2009, 16:42 (CEST)

Kategori:Personer efter profession og Kategori:Personer kan være meget nyttig. --Masz (diskussion) 7. jun 2009, 18:44 (CEST)
Engelska Wikipedia har "Categories by nationality" för människor och kultur (French musicians, French literature) och "Categories by country" för andra ting (Companies of France). Det betyder att man kan behålla tvetydigheten om French literature betyder litteratur på franska språket (från Togo eller Kanada) eller litteratur från landet Frankrike. Enligt min personliga åsikt är detta engelska system bättre än svenska Wikipedias uppdelning i "franskspråkig litteratur" och liknande. Tänk igenom hur ni vill ha systemet innan allting ändras. --LA2 8. jun 2009, 23:36 (CEST)
Jeg vil gerne prøve at kigge på at få dannet en liste.. Jeg har det meste af de data til at lave en liste. --Steen Th 9. jun 2009, 16:26 (CEST)
Min bud på liste er her. Bruger:Dbcsat/Konvlist --Steen Th 10. jun 2009, 11:17 (CEST)
Den ser rigtig god ud. Den liste kan jeg hurtigt konvertere til en fil, som min bot så kan rette i dat. Den har også den fordel at den kan slette kategorierne efter flytning. --MGA73 10. jun 2009, 12:06 (CEST)
Min bot er nu i gang. Jeg har sprunget nogle enkelte over, hvor jeg ikke er helt sikker på, at det nye navn er det bedste. Fx "Halvøer fra Danmark" kontra "Halvøer i Danmark". Men det kan man jo se på i morgen, når de fleste flytninger burde være gennemført. --MGA73 11. jun 2009, 00:40 (CEST)